boraozbayram
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 5
- İsim
- Bora özbayram
Herkese merhaba, İtopya'dan aldığım kasa da şimdi de bu sorunu yaşıyorum önceki sorunum ısı proble miydi fakat götürdüm test ettiler, sıcaklıklar normal diye kağıt verdiler ve işin içinden sıyırdılar.
Asıl sorunuma geleyim bilgisayarı kontrol etmek için aldıklarında içindeki her şeyi silip Windows 10 kurmuşlar test etmek için, şu anki sorunum da format atmadan önce yoktu, bunlar format attıktan sonra oluştu.
Oyunlarda ani FPS düşmesi mi denir drop mu denir bilmiyorum ne olduğunu, özellikle GTA 5'te sürekli bir takılma var, EA FC 25'te nadiren de olsa o takılmalar oluyor gözle görülebiliyor.
Battlefield 1 de de aynı şekilde nadiren de olsa drop yiyorum görebiliyorum bunu, sizce sorun ne olabilir, sıfırdan format attım tekrar kurdum olmadı, DDU ile driverı silip tekrar yükledim olmadı, BIOS'u default ayarlarına getirdim fark etmedi yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
PC özellikleri:
Asıl sorunuma geleyim bilgisayarı kontrol etmek için aldıklarında içindeki her şeyi silip Windows 10 kurmuşlar test etmek için, şu anki sorunum da format atmadan önce yoktu, bunlar format attıktan sonra oluştu.
Oyunlarda ani FPS düşmesi mi denir drop mu denir bilmiyorum ne olduğunu, özellikle GTA 5'te sürekli bir takılma var, EA FC 25'te nadiren de olsa o takılmalar oluyor gözle görülebiliyor.
Battlefield 1 de de aynı şekilde nadiren de olsa drop yiyorum görebiliyorum bunu, sizce sorun ne olabilir, sıfırdan format attım tekrar kurdum olmadı, DDU ile driverı silip tekrar yükledim olmadı, BIOS'u default ayarlarına getirdim fark etmedi yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
PC özellikleri:
- İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
- Anakart: ASUS PRIME B650M-R 7200MHz OC DDR5
- Ekran kartı: ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER EVO White OC Edition 12GB
- RAM: Kingston 32GB(2x16) Beast EXPO 5600mhz CL36
- SSD: MLD M700 1TB NVME 2280 Gen4x4 M.2 SSD (7000MB Okuma / 5500MB Yazma)
- Sıvı soğutma: GameBooster SHIELD 240 Rainbow 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu
- Kasa: PowerBoost PB-P803AB 650W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.0 Mesh ARGB ATX Siyah Kasa