Neler Yeni

4070'li laptop ta spesifik yerlerde beyaz pixeller oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuz İsa Erol
Laptop'um da bazı uygulamalarda sadece buton ya da textbox alanlarında beyaz noktalar oluşuyor. Aşağıda da göreceğiniz üzere...
Bilgisayar da windows 11 pro sürümü var. 1-2 ay önce aldım. garantisi 2 yıl. Bu sorunun donanımsal olmadığını düşünüyorum çünkü eğer donanımdan kaynaklansaydı noktalar her yerde olurdu gibi düşünüyorum. Bir yandan da bilgisayarı zaten freedos olarak aldım ne gibi bir yazılımsal problem olabilir onu da bilmiyorum. Sürücüleri daha önceden yükleyip denediğimde hiçbir şey değişmemişti lakin bu postu attıktan sonra yine yükleyeceğim sürücülerimi. Fotoğraflar aşağıda.
1734865564641.png
1734865639404.png

İçimi dökmece: Ne zaman bir bilgisayar alsam bir sorun çıkıyor arkadaşım ve ne zaman bir sorun çıksa daha önce kimse yaşamamış oluyor. Artık gerçekten sıkıldım. Yazım yanlışım varsa da kusuruma bakmayın kafamdan ne geçtiyse dümdüz yazdım tüm postta.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı şekilde bu sitede de sadece butonlar ve ppler de beyaz noktalanmalar var

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,449
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Windows en guncel surumu sorunlu diyorlar.
Ve nvidia driver kurduğun zaman Nvidia app kurma yanında. Driver kurma ekranında tıklı seçenekler oluyor ordan tıkı kaldır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuz İsa Erol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ve nvidia driver kurduğun zaman Nvidia app kurma yanında. Driver kurma ekranında tıklı seçenekler oluyor ordan tıkı kaldır.
eğer sorun windowstaysa harbiden içim rahatlar hatta 10'a falan geçerim direkt
hatta dur geçiyom şimdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuz İsa Erol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şuan windows 10 yükledim bilgisayara ve hala aynı problemle karşılaşıyorum. başka bir önerin var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1734868557568.png

sanırım bilgisayarı garantiye göndereceğim. gerçekten anlayamıyorum çünkü

Top Bottom