BubaPuroyuz
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 34
- İsim
- Alp Eray
- Bütçe
- 37000
Normlade donnaım arşivinin 7500F b650 4070S sistem toplama videosındaki sistemi toplayacaktım, fakat yeni videosunda aynı sistemi ikinci el amd kart kullanarak yapıyor. Şimdi bakın, eğer 2. El kullanırsasm sistemi anında alıyorum, bitiyor. Amd 4070S ile devam edersem biraz indirim kovalamam gerekicek. Şu anda AAA oyunlar oynamıyorum, rx 6700 gayet yeterli olacaktır fakaaat. Ben ilerideki öğrencilik hayatımdada sistem beni götürsün istiyorum. Blender vs. Programlara ilgim var, ileride render alma gereği duyarsam, lise sonlarımda blenderdı meslek edinirsem fln amd kart bana yetmez üstüne kart değiştirmek zorunda kalırım. Ama dediğim gibi 17k cık (!) bir fiyat farkıyla beni 6-7 yıl götürebilcek bir sistem toplayabilrim, bazı parçalarıda güncellersem 8 yıl kullanırım bence sistemi. GTA 6 oynama gibi bir niyetim yok, video ve 3D edit aşırı derecede ilgimi çekiyor ve yayıncı olmak hayallerimden birisi. Ailemde 3-4 yılda bir renkli küplere para veremeyrceğine göre yapmam gereken nedir? (13 yaşımdayım, 18 ime kadar götürsün istiyorum. Zaten sonrasını artık çalışarak hqllederim umarım. Türkiyede ne olacağı belli olmuyor malesef.)