Sıvı soğutma gereksiz demeyelim de kule tipi yeterli olurdu desek daha doğru olur evet bunu vatandaki arkadaşta söyledi ama o devasa kule tipini takıp anakartın görüntüsünü kaybetmesini istemedim sonuçta anakart da yapılı donanımlı bi anakart göze hitap eden bi görüntüsü var kule tipi taksaydım anakart gözükmeyecekti o yüzden sıvı soğutucu seçtim açıkcası.
Kral şuan en ucuz 4070süperli kasayı paylaşıyorum gaming gen de bulunuyor parçalar gördüğünüz gibi hem giriş seviyesi hem ddr4 bi sistem ve en ucuzu da 46bin tl olarak gözüküyor sence bu kasadaki parçalar benim almış olduğum parçalarla kıyaslanabilecek bir şey mi ? Yani neye göre pahallı almışım ? Düzgünce açıklayabilecek bir arkadaş yokmu ? Şu sistemdeki parçalara bakıp sonra benim aldıklarımı kıyaslayıp kazıklanmışsın pahalı almışsın demek ne kadar mantıklı ? Parçaları ben kafamda belirledim tek tek en ucuz yerlere baktım ve vatanda %18 indirim olduğu bir güne denk gelip hepsini ordan topladım
görüntü senin için önemli seçtiğiniz parçalardan belli f/p ürün yerine daha pahalı şeylere yönelmişsin hayırlı olsun şimdiden tercih meselesi biz karışmayız