Neler Yeni

4070Süper Sistem Topladım Parçalarım uyumlu mu? ?

GPiro

80+ Platinum
60 k ne la için bide başka kötü kart önermeyin diyor o paraya alırsanız agır dalga geçerler

güzel sistem sıvı soğutma gereksiz arkadaşın attığı hava soğutucu fazla bile

ram olarak daha f/p yapabilirsin

sad tercihini dram
Sıvı soğutma gereksiz demeyelim de kule tipi yeterli olurdu desek daha doğru olur evet bunu vatandaki arkadaşta söyledi ama o devasa kule tipini takıp anakartın görüntüsünü kaybetmesini istemedim sonuçta anakart da yapılı donanımlı bi anakart göze hitap eden bi görüntüsü var kule tipi taksaydım anakart gözükmeyecekti o yüzden sıvı soğutucu seçtim açıkcası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemcini ileride 9800x3d ye, ekran kartını 5090'a yükselt ileri de.
Güzel espiri

60 k ne la için bide başka kötü kart önermeyin diyor o paraya alırsanız agır dalga geçerler

Kral şuan en ucuz 4070süperli kasayı paylaşıyorum gaming gen de bulunuyor parçalar gördüğünüz gibi hem giriş seviyesi hem ddr4 bi sistem ve en ucuzu da 46bin tl olarak gözüküyor sence bu kasadaki parçalar benim almış olduğum parçalarla kıyaslanabilecek bir şey mi ? Yani neye göre pahallı almışım ? Düzgünce açıklayabilecek bir arkadaş yokmu ? Şu sistemdeki parçalara bakıp sonra benim aldıklarımı kıyaslayıp kazıklanmışsın pahalı almışsın demek ne kadar mantıklı ? Parçaları ben kafamda belirledim tek tek en ucuz yerlere baktım ve vatanda %18 indirim olduğu bir güne denk gelip hepsini ordan topladım

Ekler

• IMG_0050.png
    IMG_0050.png
    401.4 KB · Hit: 6
  • IMG_0051.png
    IMG_0051.png
    402.3 KB · Hit: 6
Son düzenleme:

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
ahmet
görüntü senin için önemli seçtiğiniz parçalardan belli f/p ürün yerine daha pahalı şeylere yönelmişsin hayırlı olsun şimdiden tercih meselesi biz karışmayız

kaç lira bu kasa senin topladığın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,184
Üyeler
172,340
Son üye
mert1579
Top Bottom