Neler Yeni

Öneri 4070Ti ROG / 4070Ti pny XLR8

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,927
İsim
yusuf ecer
Bütçe
20000
Ekran kartımı güzel bir fiyattan satıyorum. Güncel kalmak için de 4070tiye geçmek istiyordum. Kartları amerikadan getirteceğim arkadaşıma. Eğer rog alırsam tam olarak 20k çıkcak cebimden, pny alırsam 15.800 gibi bir fiyata tekabul ediyor. Şuan kullandığım kart da rog 3080ti. Sizce rog fanıyken pny beni üzer mi?

halitxct

80+ Silver
Ekran kartımı güzel bir fiyattan satıyorum. Güncel kalmak için de 4070tiye geçmek istiyordum. Kartları amerikadan getirteceğim arkadaşıma. Eğer rog alırsam tam olarak 20k çıkcak cebimden, pny alırsam 15.800 gibi bir fiyata tekabul ediyor. Şuan kullandığım kart da rog 3080ti. Sizce rog fanıyken pny beni üzer mi?
Aradaki farka değmez bence pny alabilirsin

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,927
İsim
yusuf ecer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Yani şu anki kartınız da ROG'muş. O kaliteye alışmışsanız PNY size biraz garip gelebilir. Aralarında öyle aman aman fark yok ama dış tasarımı, yazılımı vs etken olabiliyor. Eğer ki ROG tasarımı ve yazılımları vs hoşunuza gidiyorsa bence ROG alın derim. Ama yok bana fark etmez kart olsun yeter kafasında iseniz (şu anda ROG kullandığınıza göre o kafada değilsinizdir muhtemelen ama neyse) PNY alabilirsiniz.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,927
İsim
yusuf ecer
Yani şu anki kartınız da ROG'muş. O kaliteye alışmışsanız PNY size biraz garip gelebilir. Aralarında öyle aman aman fark yok ama dış tasarımı, yazılımı vs etken olabiliyor. Eğer ki ROG tasarımı ve yazılımları vs hoşunuza gidiyorsa bence ROG alın derim. Ama yok bana fark etmez kart olsun yeter kafasında iseniz (şu anda ROG kullandığınıza göre o kafada değilsinizdir muhtemelen ama neyse) PNY alabilirsiniz.
Aslında 4xxx serisinde rog tasarımını beğenmedim. Beğendiğim tek olay power limit ve sıcaklık durumu. PNYde sıcaklık durumunu gerçekten çok çok beğendim ama power limit kısmı bu sıcaklık olayını darboğazlıyor overclock tarafında o yüzden kafam karıştı:')

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Aslında 4xxx serisinde rog tasarımını beğenmedim. Beğendiğim tek olay power limit ve sıcaklık durumu. PNYde sıcaklık durumunu gerçekten çok çok beğendim ama power limit kısmı bu sıcaklık olayını darboğazlıyor overclock tarafında o yüzden kafam karıştı:')
Yani detayla fazla takılıyor gibisiniz ancak neticede performans olarak aralarında pek fark yok dediğim gibi. Ben şu anda da ROG kullandığınız için ROG dedim. Yoksa PNY XLR8 de sizi asla üzmez. Hem de 4200 TL gibi bir para cebinizde kalmış olur.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,927
İsim
yusuf ecer
Yani detayla fazla takılıyor gibisiniz ancak neticede performans olarak aralarında pek fark yok dediğim gibi. Ben şu anda da ROG kullandığınız için ROG dedim. Yoksa PNY XLR8 de sizi asla üzmez. Hem de 4200 TL gibi bir para cebinizde kalmış olur.
Evet aralarında performans farkı yok takıp kullanacak kullanıcı için orada haklısınız. Ama overclock kısmına gelince iş çok çok değişiyor :')
Işıklandırma olarak güzel değil belki ama kaliteli kart https://www.newegg.com/asus-geforce...gaming/p/N82E16814126607?Item=N82E16814126607
PNY alınır bu arada 800 dolara
Tuf serisini sevmiyorum :( çok fazla daha iyi alternatifi var. En basitinden aero, xlr8, gaming oc gibi.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Galax al derim.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Rog alabiliyorsan almalısın.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,927
İsim
yusuf ecer

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Galaxın hangi modeli ve neden dolayı önerdiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aklım orada ama bütçeyi zorlamaya gerek var mı diye tartıyorum
1 kere alıyorsun, zaten elinde kartın var 13-14e eldekini satarsın. Birde o ekran kartları atx 3.0 sendekinin girişleri uyacak mı?

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Galaxın hangi modeli ve neden dolayı önerdiniz?

Aklım orada ama bütçeyi zorlamaya gerek var mı diye tartıyorum

[URL
VRM ve FAZ olarak daha güçlü soğutması s tier olmasa da a tier üzmez ve pny yerine galax daha iyi bir marka çünkü galax markanın rog dan güçlü bir diğer modeli hof o da sınırlı üretim oluyor full hi cap olduğu için :D unfurl="true"]https://www.teknobiyotik.com/galax-...dp-1xhdmi-siyah-ekran-karti-47iom7md7aeg.html[/URL]

Colorful vulkan veya gainward phantom da olabilir 2. El düşünüyorsan sıfırların satışı yok.

Evet aralarında performans farkı yok takıp kullanacak kullanıcı için orada haklısınız. Ama overclock kısmına gelince iş çok çok değişiyor :')

Tuf serisini sevmiyorum :( çok fazla daha iyi alternatifi var. En basitinden aero, xlr8, gaming oc gibi.
Tuf kalitelidir görsel bir önemi yok.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,726
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11
Top Bottom