Eğitimci Maho
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- abuzer kömürcü
- Konu Sahibi Konu Sahibi
750w oneriyor ben 100w altında kalıyorum şu yönden dedigim gibi benim zaten hali hazirda kullandigim kart 290w çekiyor ve 4080s 320w yani sadece ekran karti degisirsem suanki sistemime +30w gibi bir deger bindirmis olucamki oyunlarda yine 3070ti gibi w cekecegini dusunuyorum ama emin degilim pc de nasil bir etki olur yani her seferinde msi afterburnerdan bu degerleri takip ediyorum islemcide yuk altinda 75w goruyor maximum filan ya tabikide 750w gecmek mantikli ama ben hani dediğim gibi elden psu cikarmak yenisini almaktan ziyade almasamda iş görür mü yürür mü ileride degissem olur mu diye soruyorum tam anlayan varsa iştenbence kelepir fiyata 4080s yakalandı ise kaçmamalı ama sistem engelliyor sizi güç kaynagı degiştirmeniz gerekiyor alacagınız ürünü modelini internete yazın önerilen güç kaynagı ve çektigi güç nedir ona bir bakın derim
Mesaj otomatik birleştirildi:
120fps üstü aldigim cözünürlükte oynama taraftariyim araba oyunlarinda suan 3070ti ile 4k da bf1 bf5 cod gibi oyunlarda 2k da 100-140-160 olacak sekilde grafikleri ayarlayip oynuyorum bu savas oyunlarinda 4k ya gectigimde normal haliyle tabi fps 60 oluyor o da akici olmadigi icin mecbur 2k oynuyorum forza 4 assetto corsa ride4 gibi oyunlarda 4k da 90 ustu cok rahat oynatiyor 3070ti ama fps oyunlarinda tabi bu deger 60 70 civari mesela rdr2 de 4k da 70 fps oynuyorum benim icin guzel yeterli ama bf5 gibi bir oyunda en azindan 120fps veya 2k da 160 fps i gormek istiyorum 130 lara filan düşmeden yanizaten olay da masraf ve FP durumu. Bak eğer 5600 işlemci ile devam edecekse 4070s almasına bile gerek yok. çünkü 4070 performansı bile alamıyacak bu işlemci ile. eğer yok ben 4k oynayacağım sadece diyorsa 5600 ile 4070s 4k da sıkıntı olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oluşturduğum konuya gözatabilirsiniz
Ryzen 5 5600 vs Ryzen 7 5700X3D karşılaştırması - 7800XT
Önceki açtığım konulardan da hatırlayacağınız gibi 5700X3D almalımıyım diyordum, neden almalıyım yada neden almama gerek yok mantıken tam cevap alamamış tam anlamıyla bir tarafa ikna olamamıştım. Youtube da ekran kartımla yapılmış iyi bir test videosuna da denk gelmemiştim. Yaşadığım sıkıntılar...forum.donanimarsivi.com