Neler Yeni

40k laptop önerisi(kafam çok karıştı)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan
Merhaba arkadaşlar 2 haftadır bakınıyorum ama herkes farklı bir şey söylüyor,victus diyen var loq diyen var yok mu bir babayiğit noktayı koysun kurtulayım bende.

MoonWalk

80+ Bronze
Victus 16'lar şu anlık şüpheli durumda olduğundan alınmamaları daha iyi olur ayrıca LOQ'lar da aynı şekilde. Alternatif olarak Nitro 5 RTX 4060 modeli bulunuyor. Güç önemliyse Nitro 5, pil ömrü ve güç önemliyse TUF A15 alınabilir.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Victus 16'lar şu anlık şüpheli durumda olduğundan alınmamaları daha iyi olur ayrıca LOQ'lar da aynı şekilde. Alternatif olarak Nitro 5 RTX 4060 modeli bulunuyor. Güç önemliyse Nitro 5, pil ömrü ve güç önemliyse TUF A15 alınabilir.
Teşekkür ederim bu modeli beğeniyorum bende yalnız bunun 1tb ssd li modelini bulma şansımız var mı acaba

MoonWalk

80+ Bronze
Teşekkür ederim bu modeli beğeniyorum bende yalnız bunun 1tb ssd li modelini bulma şansımız var mı acaba
Rica ederim. 1 TB SSD'li modeller 50k fiyatın üstünde. 2 adet M.2 SSD slotu olduğundan yükseltme yapılabilir ileride.

Nitro 5'in 1 TB SSD'li versiyonu bulunuyor 2.5k farkla. 40.15k fiyata da 1 TB SSD'li versiyonu var ancak RAM'i 8 GB ve Acer'larda RAM artırması yapmak riskli bir süreç. Servis yapmadığı takdirde ürün garanti dışı kalıyor.

Son düzenleme:
Top Bottom