Neler Yeni

42k bütçeye hazır sistem ryzen 7600 + asus4070 alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem Cem
Arkadaşlar görseldeki sisteme ek özelleştirmeler ile 42k ederi uygun mudur sizce? 1080p online oyun oynuyorum 2k monitörüm yok, adobe programları kullanıyorum. RX ekran kartı olmaması koşulu ile sistem önerilerinize de açığım

Ekler

• ssss.png
    ssss.png
    45.9 KB · Hit: 39

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Mert ash
pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

1729775707563.png

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Yağız
pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Ssd özelleştirilse daha iyi ramde öyle cl48 değeri çok kötü ikisi de daha iyi özelleştirilebilir bütçe var zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem Cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ssd özelleştirilse daha iyi ramde öyle cl48 değeri çok kötü ikisi de daha iyi özelleştirilebilir bütçe var zaten
hocam benim görseldeki sistem fiyatına değmez mi acaba, forumda genellikle shark 7a öneriliyor direkt olarak neden bilmiyorum sanki parça kaliteleri ortalamanın altında gibi çok anlamıyorum ama

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Yağız
hocam benim görseldeki sistem fiyatına değmez mi acaba, forumda genellikle shark 7a öneriliyor direkt olarak neden bilmiyorum sanki parça kaliteleri ortalamanın altında gibi çok anlamıyorum ama
Ekran kartı falan çok kaliteli değil bu sistemlerde ama herhangi bi sorun yaşatmaz markaların tek farklı soğutma blokları ve fanları yani sıcaklığı değiştiriyorlar aynı performansı veriyorlar mesela asusun soğutması falan çok iyidir ama benzer fiyata palit 4070s falan var palitin performansı %15 daha fazla ekran kartı markası için abartı rakamlar ödemek mantıklı değil shark 7a gayet iyi sistem üzmez eğer sıcaklıklara çok dikkat ediyorsanız kasaniz için ekstra fan alırsınız yine benzer performansı alırsınız

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Yağız
Parçalar kötü falan değil de ekran kartı 4070 hocam 4070s almak çok daha mantıklı

bguntas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
bilal güntaş
Arkadaşlar görseldeki sisteme ek özelleştirmeler ile 42k ederi uygun mudur sizce? 1080p online oyun oynuyorum 2k monitörüm yok, adobe programları kullanıyorum. RX ekran kartı olmaması koşulu ile sistem önerilerinize de açığım
Sistem gayet güzel kardeşim fiyat da iyi alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,098
Üyeler
164,961
Son üye
jannaprf
Top Bottom