Vuudx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,179
Arkadaslar bu laptop iyi midir, baska oneriniz var midir?
https://www.pttavm.com/acer-nitro-1...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.63.1 bu iyi midir hocam?stok bulabilirseniz nitro 16 daha mantıklı olur.
tufa kıyasla daha büyük ekran daha iyi ekran kalitesi daha iyi ekran gecikmesi ve daha iyi soğutması daha iyi işlemcisi var. evet genel olarak tuftan bayağı ilerde
Hocam benim de daha cok hosuma gitti ama nitro 16 serisinde ciddi isinma problemleri varmis, oyle okudumtufa kıyasla daha büyük ekran daha iyi ekran kalitesi daha iyi ekran gecikmesi ve daha iyi soğutması daha iyi işlemcisi var. evet genel olarak tuftan bayağı ilerde
içindeki sıvı metal sorunlu gelirse böyle bir ihtimal var. sorunlu gelmesi durumunda garantiye göndermeniz gerekiyor. sorunlu gelmezse tufun çok daha ilerisinde bir soğutması var. ben predator helios neo 16 kullanıyorum bende de sıvı metal macun var. çok etkili bir şey. ben memnunum.Hocam benim de daha cok hosuma gitti ama nitro 16 serisinde ciddi isinma problemleri varmis, oyle okudum
Ben bu linkten aldım 1 ay önce 37 bin liraya fiyat her geçen gün yükseliyor... 2K 180hz monitörde kullanıyorum. 1440p için alacaksanız dlss açmadan rahat oynayamazsınız 1080p için tavsiye ederim. Beyaz üzerine kurulu düzende bile çok şık duruyor.![]()
ASUS TUF Gaming A15 (FA507NV-LP094-Gaming) | For-Gaming | Laptops |
AMD Ryzen 7-7735HS 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce RTX4060 8GB GDDR6 15.6 inç FHD FreeDOS ASUS E-store'da Yeni Üyelere Özel 500 TL İndirim Fırsatı için şimdi katılın! Muhteşem Kasım Kampanyası 30 Kasım'a kadar tüm ürünlerde geçerli Vade Farksız 3 Taksit Fırsatı!shop.asus.com
bu laptobun farkı ne aynı fiyata 7840hs li victus 16 olması lazım aslında daha iyi olmaz hem sıcaklıklarda daha düşük![]()
ASUS TUF Gaming A15 (FA507NV-LP094-Gaming) | For-Gaming | Laptops |
AMD Ryzen 7-7735HS 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce RTX4060 8GB GDDR6 15.6 inç FHD FreeDOS ASUS E-store'da Yeni Üyelere Özel 500 TL İndirim Fırsatı için şimdi katılın! Muhteşem Kasım Kampanyası 30 Kasım'a kadar tüm ürünlerde geçerli Vade Farksız 3 Taksit Fırsatı!shop.asus.com
2 Hafta önce önermişim o laptopları. Asus'un fiyatı şu anda iyi ama Victus'unki uçmuş.bu laptobun farkı ne aynı fiyata 7840hs li victus 16 olması lazım aslında daha iyi olmaz hem sıcaklıklarda daha düşük
evet şimdi gördüm2 Hafta önce önermişim o laptopları. Asus'un fiyatı şu anda iyi ama Victus'unki uçmuş.