Uğur Altun
80+ Bronze
Dahası
Ryzen 3 4300GE işlemcisine uygun F/P ekran kartı arıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Şuan herhangi belirli bir bütçe ayırmadım. Fakat en yüksek ne takılıyorsa onu alabilirim. Darboğaz olmasını istemiyorum, rahat bir şekilde beslemesi benim için yeterlidir. 650W PSU var bu arada.Maks 1660Ti minimum 1050Ti takılmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe?
Anakartın nedir?Şuan herhangi belirli bir bütçe ayırmadım. Fakat en yüksek ne takılıyorsa onu alabilirim. Darboğaz olmasını istemiyorum, rahat bir şekilde beslemesi benim için yeterlidir. 650W PSU var bu arada.
Asus B550M-KAnakartın nedir?
CTR ile işlemci silikonuna bakabilirmisin?Asus B550M-K
O nasıl bir işlem oluyor bilmiyorum. Konuyla ne alakası var ?CTR ile işlemci silikonuna bakabilirmisin?
Eğer silikon iyiyse ufak bir OC ile (işlemci için) RTX 2060 takılır gibi.O nasıl bir işlem oluyor bilmiyorum. Konuyla ne alakası var ?
OC falan uğraşmak istemiyorum çünkü daha önce hiç yapmadığım bir şey ve bu riski göze almak mantıklı gelmiyor bana. Maksimum ve minimum olarak takılabilecek ekran kartını bana söyledin. Bu konuda teşekkür ederim yardımın için.Eğer silikon iyiyse ufak bir OC ile (işlemci için) RTX 2060 takılır gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen tam bir bütçe söylersen ben ona göre bir şeyler atayım reis
reis sen güzel bir bütçe söyle bende ona göre bir şeyler atayım?OC falan uğraşmak istemiyorum çünkü daha önce hiç yapmadığım bir şey ve bu riski göze almak mantıklı gelmiyor bana. Maksimum ve minimum olarak takılabilecek ekran kartını bana söyledin. Bu konuda teşekkür ederim yardımın için.
1660ti takRyzen 3 4300GE işlemcisine uygun F/P ekran kartı arıyorum. Yardımcı olur musunuz?