45 BİN TL BU SİSTEM NASIL?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
45000
Merhabalar ben 45.000 tl bütçe ile sistem toplamaya karar verdim sistem daha çok oyun odaklı olacak linkteki sistemi toplayacağım ama bazı konularda kafam karıştı örnek vermek gerekirse sıvı soğutucu konusunda kimisi iyi bir kule tipi hava soğutucu al işini rahatlıkla görür dedi (Örnek:Thermalright Peerless Assassin 120 SE) kimisi ise mutlaka sıvı soğutucu olmasını söyledi o yüzden de toplamadan önce fikir almak istedim:

dosyaya ilgili sistemi bıraktım.

Sizce sistemde düzeltilmesi gereken bir şeyler var mı ? Eğer varsa sizin de bu bütçede toplama bilgisayar önerilerini bekliyorum.

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    69.1 KB · Hit: 52
iyi bir kule tipi hava soğutucu al işini rahatlıkla görür dedi (Örnek:Thermalright Peerless Assassin 120 SE)
Doğru demişler sıvıya gerek yok. Ha alacaksan da tam al 360 argb bir şey bak. 240 led fanlı sıvı soğutucu iş yapmaz, göze de hitap etmez.
Sistem genel olarak gayet orantılı fiyat da fena değil alınır.

Merhabalar ben 45.000 tl bütçe ile sistem toplamaya karar verdim sistem daha çok oyun odaklı olacak linkteki sistemi toplayacağım ama bazı konularda kafam karıştı örnek vermek gerekirse sıvı soğutucu konusunda kimisi iyi bir kule tipi hava soğutucu al işini rahatlıkla görür dedi (Örnek:Thermalright Peerless Assassin 120 SE) kimisi ise mutlaka sıvı soğutucu olmasını söyledi o yüzden de toplamadan önce fikir almak istedim:

dosyaya ilgili sistemi bıraktım.

Sizce sistemde düzeltilmesi gereken bir şeyler var mı ? Eğer varsa sizin de bu bütçede toplama bilgisayar önerilerini bekliyorum.
şahsen ben işlemciyi 7500f yapardım çünkü aralarında 1-2 FPS fark var onun haricinde hava soğutma daha mantıklı bir seçim olur

Fiyatı fena değil. Phantom Spirit olsa daya iyi yine Peerless Assassin de iş görür de Spirit olsa daha iyi soğutur. Mutlaka sıvı soğutucu olmalı diyenler sıvı soğutmanın ne olduğunu bile bilmiyorlardır

Bu iki model fiyatlarına göre başarılılar.
Düşük bütçe:
Yüksek bütçe:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,521
Üyeler
174,386
Son üye
ArsenİKKKKK
Geri