Buğrahan Mert
80+ Silver
Dahası
Bütçe arttı o yüzden yeni konu açtım önerileri bekliyorum ikinci el orjinal de olur
Knk çok eski be25 kasim beklenebilirLogitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
25 kasim beklenebilirLogitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bir dener misiniz 1 de minimuma alip o oyunda vardi cunkuGod of War'da kolun
Malesef hocam eski fakat bu butceye en iyi bu benim bildigim zaten cok az gamepad var iyoleri asiri pahalli 2k ya yaklasiyorBu bütçeye bu kadar mı anca
Bir fikrim yok malesefBunu çok beğendim ama 700 TL neredeyse verilir mi bir gamepade
Oyunda ayar var fakat kol yeterince etkilenmiyor, spidermande falanda aynı şekilde. Spidermande seviye 1'e kadar değişim yok seviye 1 de kapanıyor direkt.Hocam bir dener misiniz 1 de minimuma alip o oyunda vardi cunku
Malesef hocam eski fakat bu butceye en iyi bu benim bildigim zaten cok az gamepad var iyoleri asiri pahalli 2k ya yaklasiyor
Bir fikrim yok malesef
Dualshock 4 al ben öyle yaptım çokda memnunumBütçe arttı o yüzden yeni konu açtım önerileri bekliyorum ikinci el orjinal de olur
Tasarım eski ama üretilmeye devam ediyor. Bu yılda bile taş gibi gamepad.Knk çok eski be
Geçenlerde 500 küsüre düşmüştü monsterKnk çok eski be
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu bütçeye bu kadar mı anca
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu çok beğendim ama 700 TL neredeyse verilir mi bir gamepadeMonster Pusat Clutch Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Monster Pusat Clutch Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Monster Pusat Clutch Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ölü bölge ne oluyor ben bilmiyorum YouTubeda yorumlarda da gördüm koldan kola değişiyor diyorlar çok sıkıntı çıkartır mıMonster Pusat Clutch adlı gamepad'e sahibim, şuan indirimle 679₺ civarlarına düşmüş. Gamepad kesinlikle çok şık, siyah modelini kullanıyorum. WYAZ tuşları renkli ve renklendirmesi gayet şık duruyor. Tetik tuşları potansiyometreli yarış oyunlarında ne kadar basarsanız o kadar gidiyor. Ölü bölge malesef var ama bu bütçelerdeki diğer gamepadlerde ne kadar fazladır eksiktir bilmiyorum. Bir diğer sıkıntılı nokta cihazın titreşimi çok fazla. God of War'da kolun uzun süre titrediği sinematiklerde kolu yana bırakıyorum çünkü resmen elim uyuşuyor. Oyunlardaki ayarlardan kısılmıyor veya kısılıyorsa çok hassas bir şekilde değişmiyor fark oluyor mu olmuyor mu anlayamadım. Bağlantı sorunu hiç yaşamadım dungle bilgisayara takılı duruyor hep, cihazı açar açmaz 3-5 saniye içinde bağlanıyor ve bilgisayar xbox 360 controller olarak görüyor.
Link atar mısın knkDualshock 4 al ben öyle yaptım çokda memnunum
Aynen baya iyi ona sözüm yok ama kablolu fln uğraştırır beniTasarım eski ama üretilmeye devam ediyor. Bu yılda bile taş gibi gamepad.
Düşer mi yine 25 Kasımda beklenir miGeçenlerde 500 küsüre düşmüştü monster
Galiba monster pusat clutch alcam reisDostum ne alıcağına karar verdin mi benim kol da bozuldu sinir krizi geçiricem algılamyo oyunda