Neler Yeni

450 500 TL gamepad önerisi

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

Buğrahan Mert

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,279
İsim
Kazım Buğrahan Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
25 kasim beklenebilir
Knk çok eski be
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu bütçeye bu kadar mı anca

25 kasim beklenebilir
Bunu çok beğendim ama 700 TL neredeyse verilir mi bir gamepade

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ertuğrul Genç
Monster Pusat Clutch adlı gamepad'e sahibim, şuan indirimle 679₺ civarlarına düşmüş. Gamepad kesinlikle çok şık, siyah modelini kullanıyorum. WYAZ tuşları renkli ve renklendirmesi gayet şık duruyor. Tetik tuşları potansiyometreli yarış oyunlarında ne kadar basarsanız o kadar gidiyor. Ölü bölge malesef var ama bu bütçelerdeki diğer gamepadlerde ne kadar fazladır eksiktir bilmiyorum. Bir diğer sıkıntılı nokta cihazın titreşimi çok fazla. God of War'da kolun uzun süre titrediği sinematiklerde kolu yana bırakıyorum çünkü resmen elim uyuşuyor. Oyunlardaki ayarlardan kısılmıyor veya kısılıyorsa çok hassas bir şekilde değişmiyor fark oluyor mu olmuyor mu anlayamadım. Bağlantı sorunu hiç yaşamadım dungle bilgisayara takılı duruyor hep, cihazı açar açmaz 3-5 saniye içinde bağlanıyor ve bilgisayar xbox 360 controller olarak görüyor.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ertuğrul Genç
Hocam bir dener misiniz 1 de minimuma alip o oyunda vardi cunku

Malesef hocam eski fakat bu butceye en iyi bu benim bildigim zaten cok az gamepad var iyoleri asiri pahalli 2k ya yaklasiyor

Bir fikrim yok malesef
Oyunda ayar var fakat kol yeterince etkilenmiyor, spidermande falanda aynı şekilde. Spidermande seviye 1'e kadar değişim yok seviye 1 de kapanıyor direkt.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Knk çok eski be

Bu bütçeye bu kadar mı anca

Bunu çok beğendim ama 700 TL neredeyse verilir mi bir gamepade
Geçenlerde 500 küsüre düşmüştü monster

Buğrahan Mert

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,279
İsim
Kazım Buğrahan Mert
Monster Pusat Clutch adlı gamepad'e sahibim, şuan indirimle 679₺ civarlarına düşmüş. Gamepad kesinlikle çok şık, siyah modelini kullanıyorum. WYAZ tuşları renkli ve renklendirmesi gayet şık duruyor. Tetik tuşları potansiyometreli yarış oyunlarında ne kadar basarsanız o kadar gidiyor. Ölü bölge malesef var ama bu bütçelerdeki diğer gamepadlerde ne kadar fazladır eksiktir bilmiyorum. Bir diğer sıkıntılı nokta cihazın titreşimi çok fazla. God of War'da kolun uzun süre titrediği sinematiklerde kolu yana bırakıyorum çünkü resmen elim uyuşuyor. Oyunlardaki ayarlardan kısılmıyor veya kısılıyorsa çok hassas bir şekilde değişmiyor fark oluyor mu olmuyor mu anlayamadım. Bağlantı sorunu hiç yaşamadım dungle bilgisayara takılı duruyor hep, cihazı açar açmaz 3-5 saniye içinde bağlanıyor ve bilgisayar xbox 360 controller olarak görüyor.
Ölü bölge ne oluyor ben bilmiyorum YouTubeda yorumlarda da gördüm koldan kola değişiyor diyorlar çok sıkıntı çıkartır mı

Dualshock 4 al ben öyle yaptım çokda memnunum
Link atar mısın knk

Tasarım eski ama üretilmeye devam ediyor. Bu yılda bile taş gibi gamepad.
Aynen baya iyi ona sözüm yok ama kablolu fln uğraştırır beni

Geçenlerde 500 küsüre düşmüştü monster
Düşer mi yine 25 Kasımda beklenir mi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
Dostum ne alıcağına karar verdin mi benim kol da bozuldu sinir krizi geçiricem algılamyo oyunda

Top Bottom