gamakay mk61.Arkadaşlar 450-500 TL bandında gaming klavye önerir misiniz
Tr'den mi alacaksın ?Arkadaşlar 450-500 TL bandında gaming klavye önerir misiniz
evetTr'den mi alacaksın ?
gamakay mk61
3 kişi bunu önermiş ne lan bu türkçe harfleri bile yok daha önce hiç duymadım bu markayı saçma saçma marka önermeyingamakay mk61.
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...www.banggood.com
Bir şey soracağım ben de bu klavyeye bakıyorum ama, bu klavyenin fiyatı her şey dahil 432tl mi ?GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...www.banggood.com
Kardeşim bilmeden atarlanma insanlara, switchi çok kaliteli ayrıca tr de satmıyor diye duymamış olabilirsin. Böyle saçma sapan çıkışırsan rapor edeceğim valla3 kişi bunu önermiş ne lan bu türkçe harfleri bile yok daha önce hiç duymadım bu markayı saçma saçma marka önermeyin
Öncelikle üslubunu düzeltirsen sevinirim.3 kişi bunu önermiş ne lan bu türkçe harfleri bile yok daha önce hiç duymadım bu markayı saçma saçma marka önermeyin
ben klavye hakkında iyi veya kötü demedim sadece türkçe dizilimi yok, markayı ilk defa duydum ve uzun bir süre araştırmam gerek ayrıca çok kalın görünüyor gerçekte de öyle mi bilmiyorum ama benim tarzım değil. aynı zamanda kod yazmak için alıcamÖncelikle üslubunu düzeltirsen sevinirim.
Sen duymadın diye kötü bir marka/ürün olmuyor. Araştırabilirsin, gayet iyi bir ürün.
İnceleme - GamaKay MK61 Brown Switch ⌨️ [+SES TESTİ]
Herkese merhabalar, bu konumda GamaKay MK61 Brown Switch adlı klavyenin incelemesini yapacağım. Hadi başlayalım! [Klavyeyi Banggood'dan satın aldım.] SATIN ALMA LİNKİ...forum.donanimarsivi.comGamakay MK61 İncelemesi
Uzun süredir beklediğim Gamakay MK61 sonunda elime ulaştı. Banggood'dan satın aldım. Yaklaşık 17 günde elime ulaştı. Her şey dahil 412 TL ödedim. Turkey Dırect Mail'i seçtim için vergi falan da çıkmadı. Bugün ise sizlerle birlikte incelemesini yapacağım. Hadi incelemeye geçelim. Kutu Tasarımı...www.technopat.net
"Saçma saçma marka" diyorsun ama markayı ilk defa duyuyorsun.ben klavye hakkında iyi veya kötü demedim sadece türkçe dizilimi yok, markayı ilk defa duydum ve uzun bir süre araştırmam gerek ayrıca çok kalın görünüyor gerçekte de öyle mi bilmiyorum ama benim tarzım değil. aynı zamanda kod yazmak için alıcam
Saçma dediğin marka 800 TL'lik klavyelerden iyi Boyut dışında.3 kişi bunu önermiş ne lan bu türkçe harfleri bile yok daha önce hiç duymadım bu markayı saçma saçma marka önermeyin