1. klavyeyi bende düşünüyorum normal ve temiz kullanımda beni 3 yıl götürür mü sizce? 2. seçenekteki gibi %60 klavye sevmiyorum maalesef.Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçeyi inanılmaz aşsa da bu klavye bu fiyata inanılmaz...Redragon K552-KR Kumara Red Switch Rainbow TKL TR Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Valla bozmassanız gider 3 yıl...1. klavyeyi bende düşünüyorum normal ve temiz kullanımda beni 3 yıl götürür mü sizce? 2. seçenekteki gibi %60 klavye sevmiyorum maalesef.
Gayet temiz kullanırım ve üzerine bir şeyler dökülmesi gibi bir durum kesinlikle olmaz. marka güvenilir midir?Valla bozmassanız gider 3 yıl...
Ucuzluğu kalitesine de yansıyor.%60 Klavye sevmiyormuşsun fakat fiyata bakarsan belki seni tatmin edebilir baya ucuz.
2. %60 değil TKL kanka. %60 olanlarda ok tuşları faalan hepsi iç içe oluyor ve insert delete gibi tuşlar kısayollarla çalışıyor. Doğrusunu öğreteyim dedim yanlış anlama1. klavyeyi bende düşünüyorum normal ve temiz kullanımda beni 3 yıl götürür mü sizce? 2. seçenekteki gibi %60 klavye sevmiyorum maalesef.
Daha iyisi olduğunu bilmenize rağmen neden önerdiğinizi anlamadım...288 e aldım 3 ay önce aga b yay sesi var hafiten ama kullanıkça azaldı bende daha iyisi vardır mutaka membran vs
Bloody B640 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Bloody B640 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Bloody B640 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.300,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu zamana kadar hep %100 klavye kullandım bu zamandan sonra alışamam diye korkuyorum ve gözüme çok küçük geliyor. yinede teşekkürler%60 Klavye sevmiyormuşsun fakat fiyata bakarsan belki seni tatmin edebilir baya ucuz.
alternatif belki vardır dedim zaten aklıma geldi attım yaniDaha iyisi olduğunu bilmenize rağmen neden önerdiğinizi anlamadım...