hayırOyun performansı hakkında bir bilgin var mı
Hangi 8 plusXiaomi bulaşma derim çok sorunlu cihazlar bende 2.5 senedir kullanıyorum note 8 vardı satıp 10s aldım ama bir şey değişmedi tek diyeceğim aklın varsa bulaşmassin
Mesaj otomatik birleştirildi:
8 plus al geç
A52 tamam hoş ama fazla ısınıyor mu o benim için önemli💲Dolar 10 TL💲 - 📱 Tüm Bütçeler İçin Telefon Önerileri! 📱 w/@Evil Belief
Selamlar DA Forum üyeleri ve misafirleri. :) Bugün çok uzun süredir yapmadığım ve artık gerekli olduğunu düşündüğüm ''Her bütçeye uygun telefon önerileri'' konusunun yenisini yapıyorum. Bugün normalden farklı olarak sizlere daha iyi öneriler yapmak için @Evil Belief 'ten yardım alıyorum...forum.donanimarsivi.com
x3 pro dan az ısınıyor orası kesinA52 tamam hoş ama fazla ısınıyor mu o benim için önemli
Poco x3 pro oyun için geliştirilmiş ona rağmen baya ısınmıyor a52 ondan az ısınıyor sa a52 oyunlarda ısınmaz ısınırsada pek hissettiremez bu mu yanix3 pro dan az ısınıyor orası kesin
Fazla ısınmaz.Hangi 8 plus
Mesaj otomatik birleştirildi:
A52 tamam hoş ama fazla ısınıyor mu o benim için önemli
Yeterli düzeyde, marvel revolution gibi gerçekten ağır bir oyunu dahi kaldırıyor.Oyun performansı hakkında bir bilgin var mı
Yani klasik bir soru olacak ama pubg de nasıl yani biraz cahilim ondan soruyorumm işlemcisi güçlü müYeterli düzeyde, marvel revolution gibi gerçekten ağır bir oyunu dahi kaldırıyor.
Zaten a72 ile aynı işlemciye sahip, a72 kullanıcısıyım sorularınız varsa yardımcı olmak isterim.