hayır sıfıralınır v3 pro ikinci el mi
alınır hocam beyazı 3kymış amazondahayır sıfır
başka ne önerebilirsiniz? %75 olursa benim için iyi olurAula F75 1500 liraya alınmaz, gereksiz pahalı olacaktır.
Hocam aula şuan 1.7 ye kıpış kıpış satılıyor kaçırmayın derim alındığı fiyat önemli değil şuan 1.7 k ya auladan iyisi yok.başka ne önerebilirsiniz? %75 olursa benim için iyi olur
bütçe sorunu yaşıyorum. deathadder v3 pro yerine buna yakın biraz daha uygun bir mouse önerebilecek varmı? 2500 tl civarı bütçem var mouse içinHocam aula şuan 1.7 ye kıpış kıpış satılıyor kaçırmayın derim alındığı fiyat önemli değil şuan 1.7 k ya auladan iyisi yok.
Aula F75 sizce ne kadarı hak ediyor?Aula F75 1500 liraya alınmaz, gereksiz pahalı olacaktır.
Hocam bence, aula f75 + aj159 apex alın cebinize kalan paraylada skatez ve keycaps alabilirsiniz apex konusunda olmasada f75 konusunda yardımcı olabilirim 2 tane var elimde.bütçe sorunu yaşıyorum. deathadder v3 pro yerine buna yakın biraz daha uygun bir mouse önerebilecek varmı? 2500 tl civarı bütçem var mouse için
siyahmı var beyazmı? birde bu ajazz yerine wraithin bir ürününü alsam daha iyi olmazmı çünkü stoklar kalmamışHocam bence, aula f75 + aj159 apex alın cebinize kalan paraylada skatez ve keycaps alabilirsiniz apex konusunda olmasada f75 konusunda yardımcı olabilirim 2 tane var elimde.