o fiyata basit ofis koltuğu var bütçen en az 7,5 - 8k olmalıRahat bir oyuncu koltuğu önerebilir misiniz şimdiden Teşekkürler.
elden alınacaksa ve deforme olmamıssa bır kusuru yoksa neden olmasın2. El bakılır mı sizce oyuncu koltukları
hocam sandalyem kırıldı ve bütçem yok şuan öğrenciyim zaten gelirim yok babam veriyor paramı ona sordum 4500 verebiliyor en fazla bu ürünü sipariş etmeyi düşünüyorum 2 3 sene idare etse yeter bana seneye üniversiteye gideceğim zaten sizce çok pişman olur muyumelden alınacaksa ve deforme olmamıssa bır kusuru yoksa neden olmasın
urun hakkında bılgım yok yorum yapamıcamhocam sandalyem kırıldı ve bütçem yok şuan öğrenciyim zaten gelirim yok babam veriyor paramı ona sordum 4500 verebiliyor en fazla bu ürünü sipariş etmeyi düşünüyorum 2 3 sene idare etse yeter bana seneye üniversiteye gideceğim zaten sizce çok pişman olur muyum
XPRİME Xprime Titan Kumaş Oyuncu Koltuğu Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
XPRİME Xprime Titan Kumaş Oyuncu Koltuğu Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
2. El yaşadığım şehirde bulamadım sıfıra yakın fiyat koyuyorlar zaten.
Bu koltuk bende var aşırı memnunum. Saatlerce otursan da bana mısın demiyor yormuyor. Öneririm.hocam sandalyem kırıldı ve bütçem yok şuan öğrenciyim zaten gelirim yok babam veriyor paramı ona sordum 4500 verebiliyor en fazla bu ürünü sipariş etmeyi düşünüyorum 2 3 sene idare etse yeter bana seneye üniversiteye gideceğim zaten sizce çok pişman olur muyum
XPRİME Xprime Titan Kumaş Oyuncu Koltuğu Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
XPRİME Xprime Titan Kumaş Oyuncu Koltuğu Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
2. El yaşadığım şehirde bulamadım sıfıra yakın fiyat koyuyorlar zaten.