bütçe 45k 4070 superli hazır sitemm
hocam onlar düz 4070 ben 4070 superli bi sistem bakıyorumMesaj otomatik birleştirildi:
modart pc yeni 4070 sistemler cikardi en pahali 37-38 bin tl onlara bakabilirsin hocam
onların stogu bitti hocam anındaMesaj otomatik birleştirildi:
modart pc yeni 4070 sistemler cikardi en pahali 37-38 bin tl onlara bakabilirsin hocam
45k bütçe yebütçe 45k 4070 superli hazır sitem önerisi
palit markaya biraz önyargılı davranıyorum hocam üzer mi yoksa biraz daha para ekleyip asus geçmeli miyim gerek var mıdıronların stogu bitti hocam anında
Mesaj otomatik birleştirildi:
45k bütçe ye
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle
palit iyi markadır işinin görür ama bütçeni esnetebiliyorsan yani 52 bine çıkarıyorsan asus daha iyi olucaktırpalit markaya biraz önyargılı davranıyorum hocam üzer mi yoksa biraz daha para ekleyip asus geçmeli miyim gerek var mıdır
çok sağol hocam yardımın içinpalit iyi markadır işinin görür ama bütçeni esnetebiliyorsan yani 52 bine çıkarıyorsan asus daha iyi olucaktır
ne demek sistemi aldıktan sonra orginal windows 11 pro almayı unutmayın key olarakçok sağol hocam yardımın için