45k Bütçem var. Min 12gblık ekran kartlı bir sistem ve 27 inç curved güzel bir monitör istiyorum.
Merhaba kardeşim. Senin bu attığın sistemi almayı düşünüyorum ama kasa olarak bunu seçsem sorun olur mu? Bu kasa modelini daha çok beğendim.
anakartı
MSI PRO B650M-B DDR5 AMD B650 AM5 Soket DDR5 6800+(OC)MHz mATX Anakart
Rami
Team T-Force Vulcan Black 16GB (2x8GB) 5600Mhz CL40 DDR5 Gaming Ram
depolamayi
Kingston NV2 SNV2S/1024G 1TB 3500/2100MB/s PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Disk
ile değiştirirsen 35.6k yapıyor.
monitörü de https://www.vatanbilgisayar.com/asu...z-qhd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html
10.4kya bunu alırsın.
toplam 45-46kya olayı çözersin.
psu vento olmasi daha saglikli olurMerhaba kardeşim. Senin bu attığın sistemi almayı düşünüyorum ama kasa olarak bunu seçsem sorun olur mu? Bu kasa modelini daha çok beğendim
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Samsung Odyssey G5 LS27CG510EUXUF 27” 1ms 165Hz HDR10 FreeSync QHD VA Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu iki monitör arasındaki fark nedir? Hangisi daha uygun olur bu sisteme
Curved almayınız, curved demek VA panel demek. VA panel önermiyoruz. Güç kaynağı olarak da gamepower tercih etmemeye çalışın.Bu asus'un curved versiyonu var mı peki?
Curved almayınız, curved demek VA panel demek. VA panel önermiyoruz. Güç kaynağı olarak da gamepower tercih etmemeye çalışın.
Model, tasarım, soğutma farkı.POWERCOLOR HELLHOUND RX 7800XT 16G-L/OC 16GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comPOWERCOLOR FIGHTER RX 7800XT 16G-F/OC 16GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu iki ekran kartı arasındaki fark nedir peki?