Anakartı iyi olan değil mi, yanlış anlama bilmediğimden40k bandında alabileceğin en iyi victus şudur
4050 olan modeli alınır mı hocam40k bandında alabileceğin en iyi victus şudur
4050 için şunu al4050 olan modeli alınır mı hocam
Anakartı iyi olan değil mi, yanlış anlama bilmediğimden
40k bandında alabileceğin en iyi victus şudur
Hocam ben de victus baktım, bilmediğimden soruyorum ,hp victus d16 i7 14700hx 32 ram ve 4070 olan modelinden buldum bir tane, sıkıntılı olan serisi var diyorlar victusların, bu seri o seri mi bir bilgin var mıAnakartı iyi derken neyi kastediyosun anlamadım ama Victus'un 16 inçlik bu modelleri soğutma olarak, oyunlardaki yüksek ve stabil fpsler olarak iyidir. Fiyat/performanstır. Hiçbir işinde üzmez.
Laptobun incelemesini izle kafandaki soru işaretleri gitsin
Victus d16 ilk defa duydum, öyle bir model yok. Linkini at bakayımHocam ben de victus baktım, bilmediğimden soruyorum ,hp victus d16 i7 14700hx 32 ram ve 4070 olan modelinden buldum bir tane, sıkıntılı olan serisi var diyorlar victusların, bu seri o seri mi bir bilgin var mı
Victus 16 nın %100 sRGB iyi olan modeli var mı mimarlık ve arada oyun için kullanılacakVictus d16 ilk defa duydum, öyle bir model yok. Linkini at bakayım
Victus 15'ler soğutma olarak kötüdür, onlardan uzak dur.
Victus 16'lar soğutma olarak performans olarak iyidir. Fiyat/performanstır.
%100 srgb victus en ucuz 53-54 bin civarında. 45 bini bin tl aşıp 4070 victus alabilirsiniz.Victus 16 nın %100 sRGB iyi olan modeli var mı mimarlık ve arada oyun için kullanılacak
https://app.hb.biz/vGx4k5hGvOLJ önerir misiniz ?40k bandında alabileceğin en iyi victus şudur
Bahsettiğim laptop buVictus d16 ilk defa duydum, öyle bir model yok. Linkini at bakayım
Victus 15'ler soğutma olarak kötüdür, onlardan uzak dur.
Victus 16'lar soğutma olarak performans olarak iyidir. Fiyat/performanstır.