Neler Yeni

Yardım 482tl cayma bedelini millenicom veya türknet veya netspeed öder mi

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Arkadaşlar tt ile konuştum bana 482tl dediler şu 3lüden birine geçersem cayma bedelimi öderler mi 2022ye kadar türk telekomda kalmak istemiyorum bu altyapıyla (80mbps) ne yapabileceğimi söyler misiniz lütfen yardımcı olun bu parayı ödeyemem ve türk telekomda kalmak da istemiyorum

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar tt ile konuştum bana 482tl dediler şu 3lüden birine geçersem cayma bedelimi öderler mi 2022ye kadar türk telekomda kalmak istemiyorum bu altyapıyla (80mbps) ne yapabileceğimi söyler misiniz lütfen yardımcı olun bu parayı ödeyemem ve türk telekomda kalmak da istemiyorum
Büyük ihtimalle taahhüt 2 yıl. Ücret ödemeden fesh etme hakkın var. BTK'ya şikayet yaz bakalım ne diyecekler. Eğer oradan da sonuç çıkmazsa THH'ye başvur. Çünkü Turknet falan en fazla 150 TL falan ödüyorlar.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimalle taahhüt 2 yıl. Ücret ödemeden fesh etme hakkın var. BTK'ya şikayet yaz bakalım ne diyecekler. Eğer oradan da sonuç çıkmazsa THH'ye başvur. Çünkü Turknet falan en fazla 150 TL falan ödüyorlar.
hocam ücret ödemeden nasıl fesh edebilirim btk neresi oluyor asıl başvurabilirim

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,822
İsim
Eren Yeager
Türknet 120TL civarı ödüyor şu şekilde ödüyorlar onuda aylık ödemen 85TL ise her ay 20TL kesiyorlar

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
hocam ücret ödemeden nasıl fesh edebilirim btk neresi oluyor asıl başvurabilirim
Başvurmayacaksın. İnternete BTK şikayet yaz E-Devlet ile giriş yapacaksın oradan şikayet oluştur var oraya tıklayacaksın Hizmet numaranı yazacaksın bir bölüm var sonra şikayetini falan felan. Sonra TTNET sana geri dönüş yapıyor.

FansXArmy

80+ Bronze
Tamamını ödemezler diye biliyorum

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ben bu türk telekoma aartık sakız parası bile ödemem mobil telefon için de 720tl dolandırdılar bizi 40 günde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başvurmayacaksın. İnternete BTK şikayet yaz E-Devlet ile giriş yapacaksın oradan şikayet oluştur var oraya tıklayacaksın Hizmet numaranı yazacaksın bir bölüm var sonra şikayetini falan felan. Sonra TTNET sana geri dönüş yapıyor.
hizmet numaramı nerden bulabilirim ki hocam

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Yok. Yeni yapılmış bir bina veya yazlık falan varsa interneti oraya taşıtmak istediğini söyle. Altyapı olmadığından feshedilir abonelik

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
444 1 444'ü arayın sorun.
Hocam birde iptal başvurusu yapmadım ben ona rağmen btk ya iptal edicem ama 482tl cayma bedelini ödemek istemiyorum desem olur mu internet problemleri yüzünden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok. Yeni yapılmış bir bina veya yazlık falan varsa interneti oraya taşıtmak istediğini söyle. Altyapı olmadığından feshedilir abonelik
Hocam yeni yapılmış bina ve yazlık nerdne bulayım ben

Top Bottom