4885 Tl almaya değer mi? Beklemeli miyim?

WXEN

80+
Reaksiyon skoru
43
Pollux 3T-10 u özelleştirip bu hale getirdim. Bu fiyata alınır mı?
2 3 ay içerisinde fiyat sizce düşer mi?
Screenshot_28.png

Ben biraz game garajda vakit geçirdim bence eğer ihtiyaçtan varsa hemen al yok ben biraz daha beklerim diyosan bekle ileri durumda biraz düzelir fiyatlar

3-4 ay içinde düşücek diye haberler var tabii beklerseniz. Bende almayı düşünüyorum.
Bekleyebileceğimi sanmıyorum, apu sisteme yönelmek gibi bi fikir var aklımda. Sonra ekran kartı alırım.

Bekleme şansınız var ise bekleyin.
Yoksa SSD'yi değiştirip alabilirsiniz.

Pollux 3T-10 u özelleştirip bu hale getirdim. Bu fiyata alınır mı?
2 3 ay içerisinde fiyat sizce düşer mi?Alıntıyı görüntüle
Çıkmaz ayın son perşembesinde 3050 serisi çıkmadığına göre bekleyebilirsin 50 serisi kartlar ortlama 230$ ila 150$ arasında değişiyor tahminimce RTX 3050 4gb 150$ ila 180$ arasında olucak

Bekle/bekleme seçim senin

Beklemenizi öneririm.

Bekleme şansınız var ise bekleyin.
Yoksa SSD'yi değiştirip alabilirsiniz.
3-4 ay içinde düşücek diye haberler var tabii beklerseniz. Bende almayı düşünüyorum.
Bekleyebileceğimi sanmıyorum, apu sisteme yönelmek gibi bi fikir var aklımda. Sonra ekran kartı alırım.
Ben biraz game garajda vakit geçirdim bence eğer ihtiyaçtan varsa hemen al yok ben biraz daha beklerim diyosan bekle ileri durumda biraz düzelir fiyatlar
Sağolun bekliyeceğim belki toplama bilgisayar da yapabilirim 2 3 ay sonra burdan yardım alarak.

bekle 11. neail gelecek ucuzlar belki 10. nesil

Çıkmaz ayın son perşembesinde 3050 serisi çıkmadığına göre bekleyebilirsin 50 serisi kartlar ortlama 230$ ila 150$ arasında değişiyor tahminimce RTX 3050 4gb 150$ ila 180$ arasında olucak

Bekle/bekleme seçim senin
RTX serisi cidden bu kadar ucuz ekran kartı üretecek mi rtx özellikleri kullanılabilecek mi 3050 de?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bekle 11. neail gelecek ucuzlar belki 10. nesil
Tahmini kaç ay içerisinde gelir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,282
Üyeler
192,671
Son üye
servetpala