Öneri 499 TL'ye Honor Band 6 alınır mı?

Aslında Mi Band 7 almayı düşünüyordum da bayağı pahalı olur diye düşündüm. Dediğiniz gibi 1000 TL'leri bulabilir bile. O yüzden araştırma yapayım dedikten sonra Honor Band 6'yı buldum.
"Yenisi always on display'le gelecek" derken hocam? Onu tam anlayamadım? Yeni Honor Band 7 mi çıkıyor?
Huawei Band 7 çıktı, Honor da ya çıkmıştır ya çıkacaktır. Birbirinin kopyası modeller zaten.

AOD her zaman açık ekran demek. Ekranı uyandırmadan basitçe saati ve adım sayısını vs. gösteriyor. OLED ekranlara has bir özellik.

Huawei Band 7 çıktı
Büyük ihtimal pahalıdır hocam. Şimdi baktığımda pek satıcı bulamadım Türkiye'de. Belki yurtdışından getiriyorlardır ama onda da pahalı olur diye düşünüyorum.
Honor band 7 çıkarsa da güzel olabilir, honor'un ki o kadar pahalı olmaz diye düşünüyorum.

Büyük ihtimal pahalıdır hocam. Şimdi baktığımda pek satıcı bulamadım Türkiye'de. Belki yurtdışından getiriyorlardır ama onda da pahalı olur diye düşünüyorum.
Aynen pahalı gelir, mi band 7 bile o fiyattan geldiyse.
Kısaca ihtiyacınız varsa 499'a beklemeden alın (y)

Aynen pahalı gelir, mi band 7 bile o fiyattan geldiyse.
Kısaca ihtiyacınız varsa 499'a beklemeden alın (y)
Şimdi honor band 6'ya baktığımda ya 464 ya da 469 TL gibi bir fiyata satıyorlar. Gayet güzel saat. Zaten saatlere karşı zaafım da var, hem saate bakmalık hem de ölçümleri doğru olan bir saat bulmak gayet güzel.
Yardımınız için teşekkürler. :)

Şimdi honor band 6'ya baktığımda ya 464 ya da 469 TL gibi bir fiyata satıyorlar. Gayet güzel saat. Zaten saatlere karşı zaafım da var, hem saate bakmalık hem de ölçümleri doğru olan bir saat bulmak gayet güzel.
Yardımınız için teşekkürler. :)
Testlerde ölçümleri mi band 6'dan daha tutarlı çıkmıştı diye hatırlıyorum.
Rica ederim.

Bu bilgi ne kadar doğru bilmiyorum fakat mi band 6'nın ölçümleri pek tutarlı değilmiş.
Şu kanal müthiş detaylı testler yapıyor bakabilirsiniz:
Screenshot_2022-06-16-15-32-45-599.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,183
Üyeler
192,633
Son üye
indirimvarsabizvariz
Geri