Hangi şehir ?4.5k bütçe var max 5k olabilir ; gt5 valo csgo filan açacak sistem tavsiyesi verebilir misiniz? 2.el olur
kusura bakmayın hocam yazamadım, tavsiyeleriniz iöin teşekkürlerParam Güvende kullanıyor musunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatayda Türk kalmadı da, Araplar bastı şehri. %50'den fazla nüfusu arap. o yüzden ilan bulmanız zor.
Şaka maka, Atamın şahsi meselesi gitti la.
Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve S-Param Güvende ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comToplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da
Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comAlışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve S-Param Güvende ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comToplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da
Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
aynen hocam dışarı çıktım az önce gördüğüm her 5 kişiden 2 si arap, fikriniz için de teşekkür ederimŞahsen, ben R9 270'li sistemi tercih ederdim. Ekran kartından performans düşüyor, evet ama işlemci gücü çok daha yüksek onun. Valo ve Csgoda çok daha fazla fark eder.
Sarı site de doğru, düzgün alınabilecek bir sistem bulamadım.hatay
Dostum 2. El PC satiyom ekran harici sadece kasa GTA valo bütün oyunlarda yüksek performans aliyor4.5k bütçe var max 5k olabilir ; gt5 valo csgo filan açacak sistem tavsiyesi verebilir misiniz? 2.el olur
Özellikleri ne ?Dostum 2. El PC satiyom ekran harici sadece kasa GTA valo bütün oyunlarda yüksek performans aliyor