Kanka yapma yaa ne apusuŞu an ki stok durumu ile güzel bir Apu yakışır bu bütçeye.
Şubat ayında Gamegaraj stokları yenilenecek o zaman iyi bir şey alırsınız4bin TL sistem toplamayı düşünüyorum. Genel olarak oyun oynamayı ve lolde video çekmeyi düşünüyorum. Sistem öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kanka yapma yaa ne apusu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şubat ayında Gamegaraj stokları yenilenecek o zaman iyi bir şey alırsınız
Hiç olmamasından iyidir.Ne koyacak 4000 TL'lik kasaya?
Düz 1650 mi ? Kalsın.
Ne anlatıyorsun sen biladerim ?Hiç olmamasından iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende asla önermiyorum ama hiç olmamasından iyidir
Benimle bu şekilde konuşacağına düzgünce söyleyebilirsin bu forumdaki bazı insanları anlamıyorum ne gerek var bu şekilde konuşmaya düzgünce anlat kabul edeyim işteNe anlatıyorsun sen biladerim ?
RX 470'den bile kötü bir karta 1700 TL'mi versin hele bu bütçe de.
Cahil cahil konuşup insanları yanlış bilgilendirmeyin.
Hocam o bütçeye en iyi sistem budur 3.4k ediyo toplam dediğim gibi şubat mart gibi stoklar gelir tahminen 1650 s alabilirsiniz stoklar gelince.pollux 3 apu sistemini 2x ram yapın anakartı b450m yapın ssd iptal akakçeden patriot 240 gb alın artan parayı kenara atıp stoklar gelene kadar biriktirin 1650s alın.
Benimle bu şekilde konuşacağına düzgünce söyleyebilirsin bu forumdaki bazı insanları anlamıyorum ne gerek var bu şekilde konuşmaya düzgünce anlat kabul edeyim işte
CPU da dahili grafik birimi oluyo ekran kartı olmadan da çoğu oyunu oynatıyor.Öncelikle herkese teşekkür ederim verdiği öneriler için ve sakin olun böyle bi konuda tansiyonların yükselmesine hiç gerek yok. Beni biraz maruz görün pek bilgili değilim bu konuda. Apu sistemi biraz araştırdım fakat tam olayını anlayamadım. Tam olarak ne oluyor Apu sistem ? GPU ve CPU birlikte kullanımı gibi bir şey anladım ama işin içinden tam çıkamadım.