Ya aslında tam burada kullanılabilecek güzel bir laf varda kullanmak yasak.Senin gibilere başka ne denir.
Çeker sıkıntı olmaz.Ama adam video cekecem diyor bende apu ile bilgi sahibi değilim video cekebilecek mi apu sistem ile ?
Gerek yok bekleyip stoklar gelince 0 alın daha iyiPeki ikinci el bi kasa alsa daha mantikli olmaz mi ?
2~4 ay arasında piyasanın düzelmesini beklemek biraz yazı tura gibi olmuyor mu ? Tam olarak ne kastettiğinizi anlamasam da kur bazlı düşünürsek günden güne daha kötüye gidiyor. (Gerçi son 2 ayda bi düşüş oldu ama biraz yazı tura gibi geldi bana)4000 TL ye pc yok. 2 3 ay belki 4, piyasanın düzelmesini bekleyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
4000 TL ye pc yok. 2 3 ay belki 4, piyasanın düzelmesini bekleyin.
Dolar daha yüksekken kartlar bu kadar pahalı değildi.Ben 4 ay sonra piyasanin duzelcegini sanmiyorum ekonomi git gide kotuye gidiyor
Fiyatlar dolardan dolayı yükselmedi.2~4 ay arasında piyasanın düzelmesini beklemek biraz yazı tura gibi olmuyor mu ? Tam olarak ne kastettiğinizi anlamasam da kur bazlı düşünürsek günden güne daha kötüye gidiyor. (Gerçi son 2 ayda bi düşüş oldu ama biraz yazı tura gibi geldi bana)