kosk.ali38
80+
4gb vramlı bir sistemde ramden veya başka bir donanımdan yardım alarak vram ı 6 ya veya 8 e yükseltebilirmiyiz ?
fiziksel olarak yapamazsın ve pek bir işe yaramaz yeni ekran kartı alman daha iyi olur4gb vramlı bir sistemde ramden veya başka bir donanımdan yardım alarak vram ı 6 ya veya 8 e yükseltebilirmiyiz ?
ekran kartın nedir4gb vramlı bir sistemde ramden veya başka bir donanımdan yardım alarak vram ı 6 ya veya 8 e yükseltebilirmiyiz ?
Rx5500xt 4gbfiziksel olarak yapamazsın ve pek bir işe yaramaz yeni ekran kartı alman daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartın nedir
aynı vram modelini bulman gerek,ayrıca bios güncellemeside yapmalısın4gb vramlı bir sistemde ramden veya başka bir donanımdan yardım alarak vram ı 6 ya veya 8 e yükseltebilirmiyiz ?
Kart zaten çok güçlü değil ne amaçla kullanğyorsun bilmiyorum ama bende 5600xt var 6 gb güzel kart çoğu oyunu yüksekte oynuyorum va işlemcinde amd ise biosdan re sizebar açarak fps arttırabiliyorsunRx5500xt 4gb
böyle bir kart için yapmaya değecek bir işlem değil ve riskleri mevcutaynı vram modelini bulman gerek,ayrıca bios güncellemeside yapmalısın
fiziksel olarak vram arttırmaya değecek bir kart değil en mantıklısı yeni bir kart alman daha iyiRx5500xt 4gb
yapan yerler var gidip fiyat sor rx 570 4gb ı 8gb yapan görmüştüm kısaca potansiyeli olan kartlar sanırım yapılabiliniyor örneğin senin kartında rx 5500xt demişsin 8gb modelide var muhtemelen yaparsın ne kadar sağlıklı olur bilemem4gb vramlı bir sistemde ramden veya başka bir donanımdan yardım alarak vram ı 6 ya veya 8 e yükseltebilirmiyiz ?