Öneri 4k-5k arası wirelles kulaklık tavsiyesi

Punjamin

80+
Reaksiyon skoru
89
Bütçe
5000
Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar 4-5 K bütçem var ben Razer blackshark v2 hyperspeed le Razer barracude x arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim bu fiyatlara şunu alman daha mantıklı diyebileceğiniz kulaklıklar varsa önerilerini bekliyorum.(barracudeyle ilgili bi kaç şikayet duydum kafamı biraz karıştırdı aydınlatabilirseniz sevinirim)

Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar 4-5 K bütçem var ben Razer blackshark v2 hyperspeed le Razer barracude x arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim bu fiyatlara şunu alman daha mantıklı diyebileceğiniz kulaklıklar varsa önerilerini bekliyorum.(barracudeyle ilgili bi kaç şikayet duydum kafamı biraz karıştırdı aydınlatabilirseniz sevinirim)
Razer Blackshark ses sorunları oluşabiliyor genel forumlarda bir çok kişiye denk geldim cloud 3 bakabilirsin https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,301547768.html

Razer Blackshark ses sorunları oluşabiliyor genel forumlarda bir çok kişiye denk geldim cloud 3 bakabilirsin https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,301547768.html
Peki barracude hakkında fikrin varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kulaklığa dair çok şikayet duydum bilemedim

dediginiz fiyatlardaysa hyperx cloud 3w tavsiye ederim

Örnek var mı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 yıl önce belki ama şu an için bir geçerliliği yok bunun.
Örnek yok forumda duymuştum pek tavsiye edilmiyor belkide başka bir kulaklıkla karıştırıyor olabilirim yanlış anlaşılma olmasın

Örnek yok forumda duymuştum pek tavsiye edilmiyor belkide başka bir kulaklıkla karıştırıyor olabilirim yanlış anlaşılma olmasın
Sorunu olan elbette olmuştur ki bu 15 bin verip alacağın Nova Pro için de geçerli olabilir. Onun dışında genel olarak önerilmiyor olması için kronik sorunlu olması gerek. Fiyatına göre çok underrated bir kulaklık HS80-HS80 Max. Cloud serisi bunun yanında kulak tırmalar.

Geri