- Bütçe
- 4000
Max 4k'ya 2. el pc toplamayı düşünüyorum ekran kartları malum çok pahalı. Yapacağım şeyler photoshop premier gibi programlar kullanmak olacak. 2. el'e bu fiyatta bir pc toplayabilir miyim? Ya da apu sistem işi mi görür mü?
apu sistem de görür. o fiyata çok iyi apu toplanır. ileride de ekran kartı takarsın.Max 4k'ya 2. el pc toplamayı düşünüyorum ekran kartları malum çok pahalı. Yapacağım şeyler photoshop premier gibi programlar kullanmak olacak. 2. el'e bu fiyatta bir pc toplayabilir miyim? Ya da apu sistem işi mi görür mü?
hocam apu 4650g'li bir sistem var aslında gamegarajda ama bilemedim belki daha iyisini toplayabilirim diye düşündüm ikinci el bu fiyata rx 570'li bi sistemapu sistem de görür. o fiyata çok iyi apu toplanır. ileride de ekran kartı takarsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
istersen hemen şimdi toplarım.
ce rx 570 2500 tl olmuş. o fiyatlara zor. en iyisi apu. ben topluyorum hemen sana.hocam apu 4650g'li bir sistem var aslında gamegarajda ama bilemedim belki daha iyisini toplayabilirim diye düşündüm ikinci el bu fiyata rx 570'li bi sistem
Teşekkürler hocamsade
ce rx 570 2500 TL olmuş. o fiyatlara zor. en iyisi apu. ben topluyorum hemen sana.
işlemci: 1500 TL
anakart: 600 TLAMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ram: 720 TL 2 adetGigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.931,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ssd: 550 TLNeoforza 8 GB 3600 MHz DDR4 CL19 NMUD480E82-3600DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Neoforza 8 GB 3600 MHz DDR4 CL19 NMUD480E82-3600DB11 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Neoforza 8 GB 3600 MHz DDR4 CL19 NMUD480E82-3600DB11 Ram özelliklerini incele, 749,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
psu:Kingston A2000 SA2000M8/500G PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston A2000 SA2000M8/500G PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston A2000 SA2000M8/500G PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ekran kartı ekleyeceksen: 520 TL
ekran kartı eklemeyeceksen: 300 TLXPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply özelliklerini incele, 5.914,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kasa: 300 TLAerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply özelliklerini incele, 745,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Apu sistemi 2ye katlarİşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Gigabyte H410M-H Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte H410M-H Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte H410M-H Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.631,27 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
4386TL
psu kötü ayrıca ilan tarihi eser sayılır nereden buluyonuz böyle ölü ilanlarıİşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Gigabyte H410M-H Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte H410M-H Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte H410M-H Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.631,27 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
4386TL
Apu sistemi 2ye katlar
psu çok kötü müpsu kötü ayrıca ilan tarihi eser sayılır nereden buluyonuz böyle ölü ilanları
u yu boşver o ilan ne insan atarken bi tarihine bakar.psu çok kötü mü
Ölü İLANLARI BULUP GELIYORSUNUZİşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
4386TL
Apu sistemi 2ye katlar
sadece ekran kartı ilanı eski ve hala satışta olduğuna göre bir sıkıntı yok. benim 1 yılda sattığım ürünlerim de olduÖlü İLANLARI BULUP GELIYORSUNUZ
e hala satışta sonuçta demekki satılmamış olabilirps
u yu boşver o ilan ne insan atarken bi tarihine bakar.
nE abi sen neyin kafasindasin yaz bakalim.adama cevap vercekmi beynini yikayipdami geldin ne yapdinsadece ekran kartı ilanı eski ve hala satışta olduğuna göre bir sıkıntı yok. benim 1 yılda sattığım ürünlerim de oldu
3 ay önce yazdım hala cevap yok büyük ihtimalle satıyor ama bana yazmadı?sadece ekran kartı ilanı eski ve hala satışta olduğuna göre bir sıkıntı yok. benim 1 yılda sattığım ürünlerim de oldu
e hala satışta sonuçta demekki satılmamış olabilir