Başlıktaki özelliklerde 20 K civarı bütçeli monitör arıyorum.32" monitör çok büyük geliyor gözüme fakat 27" 4K için çok ufak kötü oluyor tarzı çok yazı gördüm.Tavsiyeleriniz nedir?
Bu modeli öneren çok olmuş fakat 32" ve 27" arasındaki durum hakkında bir bilginiz var mı ? 32 çok büyük televizyonmuş gibi geliyor fakat 27" için de 4K da verimsiz kötü deniyor.4k için bunu öneririm.Dell G3223Q 32" 1 ms 4K IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G3223Q 32" 1 ms 4K IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G3223Q 32" 1 ms 4K IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 21.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yok 4k için 32 inç daha iyi olur zaten.Bu modeli öneren çok olmuş fakat 32" ve 27" arasındaki durum hakkında bir bilginiz var mı ? 32 çok büyük televizyonmuş gibi geliyor fakat 27" için de 4K da verimsiz kötü deniyor.
Peki 27" alsam ne tür eksiler karşıma çıkar ?Yok 4k için 32 inç daha iyi olur zaten.
Bir eksisi olmaz hocam 32 inç büyük dersen 27 inç alabilirsin sana kalmış YouTube'dan bakabilirsin.Peki 27" alsam ne tür eksiler karşıma çıkar ?
Gigabyte M28U Aldım 15k civarı 144hz 28' IPS 4k gayetde güzel bir ürün tavsiye ederimBaşlıktaki özelliklerde 20 K civarı bütçeli monitör arıyorum.32" monitör çok büyük geliyor gözüme fakat 27" 4K için çok ufak kötü oluyor tarzı çok yazı gördüm.Tavsiyeleriniz nedir?
Bunu Alabilirsin .Başlıktaki özelliklerde 20 K civarı bütçeli monitör arıyorum.32" monitör çok büyük geliyor gözüme fakat 27" 4K için çok ufak kötü oluyor tarzı çok yazı gördüm.Tavsiyeleriniz nedir?
Alınır Çok Güzel Monitör .Tam bu ürünü sormuştum sağolun
Hocam bu konularda teknik bilginiz varsa biraz bilgi verebilir misiniz? 27" ve 32" muhabbetine çok kafam takılıyor 27" e çok olumsuz 4K için anlamı yok vs gibi yorum yapan çok kişi olmuş minimum 32" deniyor.Alınır Çok Güzel Monitör .
SRGB %145 Ve Quantum Dot Var Hocam .
yukarıda atılan msi ürünle kıyaslarsak sizce hangisi daha iyidir ?Bunada bakabilirsin.Gigabyte M27U 27" 1 ms 4K IPS 160 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte M27U 27" 1 ms 4K IPS 160 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte M27U 27" 1 ms 4K IPS 160 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 18.429,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
27 İnç Olması Daha İyi Hocam Bence Pixel Aralığı Daraldığı İçin Daha Doygun Ve Canlı Renkler Sunuyor Ayrıyetten Zaten Quantum Dot Teknolojisi Var Çok Güzel Verim Alırsın .Hocam bu konularda teknik bilginiz varsa biraz bilgi verebilir misiniz? 27" ve 32" muhabbetine çok kafam takılıyor 27" e çok olumsuz 4K için anlamı yok vs gibi yorum yapan çok kişi olmuş minimum 32" deniyor.
MSI DAHA İYİ !Hocam bu konularda teknik bilginiz varsa biraz bilgi verebilir misiniz? 27" ve 32" muhabbetine çok kafam takılıyor 27" e çok olumsuz 4K için anlamı yok vs gibi yorum yapan çok kişi olmuş minimum 32" deniyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yukarıda atılan msi ürünle kıyaslarsak sizce hangisi daha iyidir ?