Neler Yeni

4k monitor tavsiyesi

marvexy

80+
siyahi var mi hocam bunun

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Burak Kuyucaklioglu
hocam hem fps oyunları hem rekabetci (lol,csgo,valorant) hem de hikayeli oyunlar oynayacagim misal elden ring gibi hem de film icin kullanacagim.pc bugun elime ulasti ama monitor konusunda cok kararsizim hala 4k icin 27 inc mi almam lazim yoksa 32 mi tekrardan dedigim gibi her sey dahil kullanacagim bu monitoru

marvexy

80+
hocam hem fps oyunları hem rekabetci (lol,csgo,valorant) hem de hikayeli oyunlar oynayacagim misal elden ring gibi hem de film icin kullanacagim.pc bugun elime ulasti ama monitor konusunda cok kararsizim hala 4k icin 27 inc mi almam lazim yoksa 32 mi tekrardan dedigim gibi her sey dahil kullanacagim bu monitoru
csgo ve valorant gibi fps oyunlarını yüksek ranklarda oynuyorsanız 32 büyük gelir. hikayeli oyunlar ve dizi/filmde 32 daha keyifli olur. en çok vaktinizi neye harcıyorsanız ona göre seçim yapın. 4k 32 alıp sonradan 2k 27inç 240hz alabilirsiniz mesela fps oyunları için (veya fhd 360hz+)
Mesaj otomatik birleştirildi:

csgo ve valorant gibi fps oyunlarını yüksek ranklarda oynuyorsanız 32 büyük gelir. hikayeli oyunlar ve dizi/filmde 32 daha keyifli olur. en çok vaktinizi neye harcıyorsanız ona göre seçim yapın. 4k 32 alıp sonradan 2k 27inç 240hz alabilirsiniz mesela fps oyunları için (veya fhd 360hz+)
asusun çift panelli oled (4k 240hz-fhd480hz) monitörleri var ama 60k

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Burak Kuyucaklioglu
Mesaj otomatik birleştirildi:

asusun çift panelli oled (4k 240hz-fhd480hz) monitörleri var ama 60k
internette herkes 27 cok kucuk gelır dedıgı ıcın 32 ınc almayı dusunuyorum hocam. csgo ve valorantı zevk ıcın oynuyorum yuksek elodayım ama zevk ıcın 32 inc almak daha mantıklı dıye dusunuyorum. hocam pekı mesela bı oyun uzerınden ornek versem mısal sekiro. oyun icinden 4k ya aldım. bu oyun her turlu desteklıyor mu 4k yı yoksa oyuna gore mı takıp etmem lazım?

Top Bottom