5.6 cok sasırtıcı bır rakam benımkı 5.1 ı yiyor ama voltajdan dolayı 94 derecelere cıkıyor gerek yok 5 li rakamlar yeterlı benım ıcınKarşılaştırma için rekorlar ile karşılaştırma yapmak güzel olur. 5.6ghz işlemcinin rekoru varmış.
ouvv 11400f 10600 k ıle kıyaslıyorlardı o daha iyi diye bılıyorum ama sonuclar ortadaymıs o da guzel işlemcıdır pci ex 4.0 desteklıosun daha ne olsunGayet iyi. Benim i5 11400f i geçmişsin. 460 civarı alıyordu o.
Aslında sıvı azot ile yapılıyor testler. O işlemcilerin her puanı Max değeri diyebilirim sana. Diğer işlemciler için de hwbot sitesine bakabilirsiniz. OC rekorlarının hepsi orada (validx86 sitesinde de mevcut.)5.6 cok sasırtıcı bır rakam benımkı 5.1 ı yiyor ama voltajdan dolayı 94 derecelere cıkıyor gerek yok 5 li rakamlar yeterlı benım ıcın
hocam ezik demeyın TR şartları çok pahalı benım ıslemcının yanına yokluktan gtx 1650 aldım zaten günlük kullanımda 5 ghz kulllanmıcam yaşım 16 öğreniyorum sadece dragon centereden 4.2 ye cekıyorum 45 derece sessiz sessiz oyunumu oynuyorum zaten 4.2 ghz de de 1650 yı besliyor 100 de 100 ve 5 e de ceksem aynı fps sadece ilerde 3060 ti felan alırsam ufak darbogaz yaparsa tecrube edınmek ıcın yapıyorum suan bişilerAslında sıvı azot ile yapılıyor testler. O işlemcilerin her puanı Max değeri diyebilirim sana. Diğer işlemciler için de hwbot sitesine bakabilirsiniz. OC rekorlarının hepsi orada (validx86 sitesinde de mevcut.)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buda benim eziğin skorları.
canavar maşallah hocam iyi silikon kalıtesi ve soğutma oldumu kolayAslında sıvı azot ile yapılıyor testler. O işlemcilerin her puanı Max değeri diyebilirim sana. Diğer işlemciler için de hwbot sitesine bakabilirsiniz. OC rekorlarının hepsi orada (validx86 sitesinde de mevcut.)
Buda benim eziğin skorları.
Ama bir çok değerde yine güzel skoru var benim canavarın. Bende bi övüyom bi sövüyom işlemciye anlatamam. Ama geçebilseydin ryzen 7 3700x işlemcisine geçmeli istiyordum. Olmadı.
Bence UV yapmam daha iyi olur. Sonuçta malum elektrik yakıyor hava değil. Bence UV yapman daha iyi olur.hocam ezik demeyın TR şartları çok pahalı benım ıslemcının yanına yokluktan gtx 1650 aldım zaten günlük kullanımda 5 ghz kulllanmıcam yaşım 16 öğreniyorum sadece dragon centereden 4.2 ye cekıyorum 45 derece sessiz sessiz oyunumu oynuyorum zaten 4.2 ghz de de 1650 yı besliyor 100 de 100 ve 5 e de ceksem aynı fps sadece ilerde 3060 ti felan alırsam ufak darbogaz yaparsa tecrube edınmek ıcın yapıyorum suan bişiler
undervolt, işlemciye verilen voltu azaltmak, işlemciye en az gücü vererek bütün çekirdeklerin beslenebilmesini sağlamakUV nedir?
anladım teşekkür ederimYani sen şimdi overclocking (overclock veya over voltage ne dersen artık) yaptın. Bu dediğim underclocking (under volt artık ne dersen) oluyor. Yani voltajı yükseltmek yerine düşürüyorsun.
anladım teşekkür ederim.undervolt, işlemciye verilen voltu azaltmak, işlemciye en az gücü vererek bütün çekirdeklerin beslenebilmesini sağlamak