Neler Yeni

5 3600 stok fan yeter mi?

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam

ElectriX

80+ Silver

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
@crazyreign herkese t6 önere önere stoklar bitti :D

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
ekstra para vermeye değer mi? s-amdinin stok fanından ne kadar iyi denilebilinir
Valla alırsan sıcaklık derdi ile uğraşmazsın, 4.2 GHz boost yapar işlemci sen de keyfine bakarsın. Kesinlikle almanı öneriyorum.
oc yapmam zaten ürünün özelliklerini severek aldım
Overclock yapmana gerek yok zaten, T6 Ultra alınca boost frekanslarına çıkarsın, yani 4.2 GHz, senin bir şey yapmana gerek yok.

ElectriX

80+ Silver
Valla alırsan sıcaklık derdi ile uğraşmazsın, 4.2 GHz boost yapar işlemci sen de keyfine bakarsın. Kesinlikle almanı öneriyorum.

Overclock yapmana gerek yok zaten, T6 Ultra alınca boost frekanslarına çıkarsın, yani 4.2 GHz, senin bir şey yapmana gerek yok.
şuan 4lerde takılıyorum

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
şuan 4lerde takılıyorum
4 GHz'lerde takılıyorsun da aç bi' stres testi gör ne oluyor :D. T6 Ultra ile yük altındayken bile 4 GHz boost yapıyor, oyunlarda ise 4.2 GHz sabit oluyor genellikle. Alman çok ama çok güzel olur.

ElectriX

80+ Silver
4 GHz'lerde takılıyorsun da aç bi' stres testi gör ne oluyor :D. T6 Ultra ile yük altındayken bile 4 GHz boost yapıyor, oyunlarda ise 4.2 GHz sabit oluyor genellikle. Alman çok ama çok güzel olur.
tamam bakarım :d

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK

Reis hazır konusu açılmışken ben bu r5 3600x de 4.2 GHZ de oyunlarda max 75 derece görüyordum. t6 ultrayıda 65 lerde falan takılsın diye alıcam. Beni biliyorsundur kasada boş fan slotu yok abarttım :D Cpu fan slotuna şuan stok soğutucu takılı SYS_Fan slotuna da Akasa Viper-R takılı çok ses çıkartabildiği için işlemci derecesine göre ayarlansın istedim. Kafama takılan soru ise şu, bu T6 da ki fanları kasaya nasıl bağlayacam tek kablo mu var bu merette?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@crazyreign

Son düzenleme:

ElectriX

80+ Silver
kılı çok ses çıkartabildiği için işlemci derecesine göre ayarlansın istedim. Kafama takılan soru ise şu, bu T6 da ki fanları kasaya na
Reis hazır konusu açılmışken ben bu r5 3600x de 4.2 GHZ de oyunlarda max 75 derece görüyordum. t6 ultrayıda 65 lerde falan takılsın diye alıcam. Beni biliyorsundur kasada boş fan slotu yok abarttım :D Cpu fan slotuna şuan stok soğutucu takılı SYS_Fan slotuna da Akasa Viper-R takılı çok ses çıkartabildiği için işlemci derecesine göre ayarlansın istedim. Kafama takılan soru ise şu, bu T6 da ki fanları kasaya nasıl bağlayacam tek kablo mu var bu merette?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@crazyreign
kasanın heryerinde fan yok herhalde?

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK

ElectriX

80+ Silver

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Evet, var. CPU_FAN'a takıyorsun direkt.

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Top Bottom