hsynsglm77
80+ Bronze
Dahası
Oc yapmayacaksanız yeterli ama bir süre sonra bir soğutucu almanızı öneririm3600ün stok fanı iyi mi başka alınmalı mı?
Oc yapmayacaksanız yeterli ama bir süre sonra bir soğutucu almanızı öneririm3600ün stok fanı iyi mi başka alınmalı mı?
oc yapmam zaten ürünün özelliklerini severek aldımOc yapmayacaksanız yeterli ama bir süre sonra bir soğutucu almanızı öneririm
euro 8 artmadan almak lazım bulunsunOc yapmayacaksanız yeterli ama bir süre sonra bir soğutucu almanızı öneririm
Valla alırsan sıcaklık derdi ile uğraşmazsın, 4.2 GHz boost yapar işlemci sen de keyfine bakarsın. Kesinlikle almanı öneriyorum.ekstra para vermeye değer mi? s-amdinin stok fanından ne kadar iyi denilebilinir
Overclock yapmana gerek yok zaten, T6 Ultra alınca boost frekanslarına çıkarsın, yani 4.2 GHz, senin bir şey yapmana gerek yok.oc yapmam zaten ürünün özelliklerini severek aldım
şuan 4lerde takılıyorumValla alırsan sıcaklık derdi ile uğraşmazsın, 4.2 GHz boost yapar işlemci sen de keyfine bakarsın. Kesinlikle almanı öneriyorum.
Overclock yapmana gerek yok zaten, T6 Ultra alınca boost frekanslarına çıkarsın, yani 4.2 GHz, senin bir şey yapmana gerek yok.
4 GHz'lerde takılıyorsun da aç bi' stres testi gör ne oluyor . T6 Ultra ile yük altındayken bile 4 GHz boost yapıyor, oyunlarda ise 4.2 GHz sabit oluyor genellikle. Alman çok ama çok güzel olur.şuan 4lerde takılıyorum
Reis hazır konusu açılmışken ben bu r5 3600x de 4.2 GHZ de oyunlarda max 75 derece görüyordum. t6 ultrayıda 65 lerde falan takılsın diye alıcam. Beni biliyorsundur kasada boş fan slotu yok abarttım Cpu fan slotuna şuan stok soğutucu takılı SYS_Fan slotuna da Akasa Viper-R takılı çok ses çıkartabildiği için işlemci derecesine göre ayarlansın istedim. Kafama takılan soru ise şu, bu T6 da ki fanları kasaya nasıl bağlayacam tek kablo mu var bu merette?Valla alırsan sıcaklık derdi ile uğraşmazsın, 4.2 GHz boost yapar işlemci sen de keyfine bakarsın. Kesinlikle almanı öneriyorum.
Overclock yapmana gerek yok zaten, T6 Ultra alınca boost frekanslarına çıkarsın, yani 4.2 GHz, senin bir şey yapmana gerek yok.
kılı çok ses çıkartabildiği için işlemci derecesine göre ayarlansın istedim. Kafama takılan soru ise şu, bu T6 da ki fanları kasaya na
kasanın heryerinde fan yok herhalde?Reis hazır konusu açılmışken ben bu r5 3600x de 4.2 GHZ de oyunlarda max 75 derece görüyordum. t6 ultrayıda 65 lerde falan takılsın diye alıcam. Beni biliyorsundur kasada boş fan slotu yok abarttım Cpu fan slotuna şuan stok soğutucu takılı SYS_Fan slotuna da Akasa Viper-R takılı çok ses çıkartabildiği için işlemci derecesine göre ayarlansın istedim. Kafama takılan soru ise şu, bu T6 da ki fanları kasaya nasıl bağlayacam tek kablo mu var bu merette?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@crazyreign
üstte 2 arkada 1 önde 3 fan varkasanın heryerinde fan yok herhalde?
normal alınabilinir bende bu sandım https://www.trendyol.com/corsair/ob...p-4930533?boutiqueId=411304&merchantId=109239üstte 2 arkada 1 önde 3 fan var
Evet, var. CPU_FAN'a takıyorsun direkt.Reis hazır konusu açılmışken ben bu r5 3600x de 4.2 GHZ de oyunlarda max 75 derece görüyordum. t6 ultrayıda 65 lerde falan takılsın diye alıcam. Beni biliyorsundur kasada boş fan slotu yok abarttım Cpu fan slotuna şuan stok soğutucu takılı SYS_Fan slotuna da Akasa Viper-R takılı çok ses çıkartabildiği için işlemci derecesine göre ayarlansın istedim. Kafama takılan soru ise şu, bu T6 da ki fanları kasaya nasıl bağlayacam tek kablo mu var bu merette?
2 fan tek kablo değilmiEvet, var. CPU_FAN'a takıyorsun direkt.