Neler Yeni

5.3k ya 3 yıl götürecek sistem (just kasa)

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,559
İsim
Samet Kaya
arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi beni 3 yıl tüm oyunlarda ultra ayarlarda oynatacak bir pc lazım. 3 yıl niye derseniz 3 yıl sonra 2080tilı sistem toplayacağım inşallah nasipse benim düşüncem şu sistemi
https://www.gamegaraj.com/aquarius-5an/ ekran kartını 1660s işlemciyi 3500x ve ssdyi çıkarıp burdan hdd alacağım çünkü orda hddden ar ediyolar
bunu alacağım sizce nası sistem 3 yıl oynatır mı tüm oyunları en çok csgo apex call of duty warzone pubg oynayacağım
not:hdd seçmemin sebebi depolama 480gb yeteraiz benim için birsürü oyun var kütüphanemde
önerilerinizi bekliyorum

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Sistem güzel ama bence ssd daha iyi bir seçim olur. 480gb ssd kullanabilirsiniz eğer yetmeyeceği konusunda eminseniz 240gb ssd ile 1 tb hdd almanızı öneririm ben. Bir de eğer bütçe varsa 3600 ileri dönük olması açısından daha iyi olur diye düşünüyorum.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,559
İsim
Samet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem güzel ama bence SSD daha iyi bir seçim olur. 480gb SSD kullanabilirsiniz eğer yetmeyeceği konusunda eminseniz 240gb SSD ile 1 tb HDD almanızı öneririm ben. Bir de eğer bütçe varsa 3600 ileri dönük olması açısından daha iyi olur diye düşünüyorum.
knk o kadar ileriye gerek yok diyorum ya 3 max 4 yıl götürsün yeter
Anakartı aşırı dandik biostar anakart nedir ya ayrıca aşağıdaki linki öneririm

aqa anakart çok da kötü değil ayrica benim attığım sistemdeki her şey seninkinden daha iyi ve uygun

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Kanka anakartı değiştir işlemciyi düşür ileri de zaten sistem toplayacakmışsın fiyatı iyice kısalım işlemciyi 1600 af al anakartı değiştir ve SSD olduğu gibi kalsın ya da direk ordaki bir TB'lık SSD ya da HDD'yi al.

TalhaBK06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Talha Bozkurt
Instagram
1ts_t4ti
Steam
jicalurz
Biostar anakart çoğu hazır sistemin kullandığı çok kötü bir marka hafife alma başın ağrır.
Ayrıca rami daha fazla 1660 ile 5500xt arasında çok fark yok

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,559
İsim
Samet Kaya
Kanka anakartı değiştir işlemciyi düşür ileri de zaten sistem toplayacakmışsın fiyatı iyice kısalım işlemciyi 1600 af al anakartı değiştir ve SSD olduğu gibi kalsın ya da direk ordaki bir TB'lık SSD ya da HDD'yi al.
knk işlemci r5 3600le aynı oyun konusunda cs full işlemci ağırlıklı bir oyun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biostar anakart çoğu hazır sistemin kullandığı çok kötü bir marka hafife alma başın ağrır.
Ayrıca rami daha fazla 1660 ile 5500xt arasında çok fark yok
yorumlari oku knk anlarsın

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Anakartı aşırı dandik biostar anakart nedir ya ayrıca aşağıdaki linki öneririm

Biostar nedir diye nitelendirdiğin marka 1986 'da global olarak iş yapmaya başlayan bir marka. Yani Asus bile 1989 95 yılları arasında kurulmuş bir marka olduğunu varsayarsak çok daha köklü bir marka olduğunu anlayabilirsiniz umarım. Türkiye'de sadece giriş seviye ürünlerinin bulunması bir markayı kötü yapmaz. Bir yanlışım varsa uyarıları dikkate alacağım. İyi günler iyi forumlar dilerim.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,559
İsim
Samet Kaya
Biostar nedir diye nitelendirdiğin marka 1986 'da global olarak iş yapmaya başlayan bir marka. Yani Asus bile 1989 95 yılları arasında kurulmuş bir marka olduğunu varsayarsak çok daha köklü bir marka olduğunu anlayabilirsiniz umarım. Türkiye'de sadece giriş seviye ürünlerinin bulunması bir markayı kötü yapmaz. Bir yanlışım varsa uyarıları dikkate alacağım. İyi günler iyi forumlar dilerim.
knk bak yorumlara herkes memnun aqa herkes eski biostar anakartta adam oc yapmış tık dememiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,846
Üyeler
165,082
Son üye
NpcXan
Top Bottom