Efem1905
80+ Bronze
Letgo da 8 bine satan var bende mi satsam diye düşünmedim değilHocam gelirse beni etiketlemeyin 6k ya satın
Letgo da 8 bine satan var bende mi satsam diye düşünmedim değilHocam gelirse beni etiketlemeyin 6k ya satın
Eğer ihtiyacınız yoksa satılabilir neden olmasın malum mining koruma muhabbeti de çözüldü 3060 ekran kartında direk alırlarLetgo da 8 bine satan var bende mi satsam diye düşünmedim değil
Mining sistem için aldım aslında.Eğer ihtiyacınız yoksa satılabilir neden olmasın malum mining koruma muhabbeti de çözüldü 3060 ekran kartında direk alırlar
Hocam siteden kalkmıs sen aldın dimi. sipari şekranı atarmısın.Aldım
O zaman durum farklı hocam hangisi size daha karlı olacaksa ona göre hareket edinMining sistem için aldım aslında.
Aldım. Yukarda var atmıştım.Hocam siteden kalkmıs sen aldın dimi. sipari şekranı atarmısın.
Ben atıyım hocamHocam siteden kalkmıs sen aldın dimi. sipari şekranı atarmısın.
İyi İyi hayırlı olsun hocam.Ben atıyım hocam
Ben atıyım hocam
Beyler siparişi kargoya verilen var mı?Aldım. Yukarda var atmıştım.
Ben hemen sipariş ediyorum. HocamWebdenal sitesinde gördüm ancak açıklaması ve resimleri yok. Açıkçası güvenemediğim için sipariş vermedim sizce alınır mı ?
MSI Rtx3060 Gamıng X 12gb 192bit Gddr6 Lhr
MSI Rtx3060 Gamıng X 12gb 192bit Gddr6 Lhr / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com