Yardım 5.500 TL full modüler PSU önerisi

psu tier list yazınca reddit sayfası var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çünkü enermaxın işi bu msi ve corsair kaliteli fason üretiyor
enermax direk kendi mi üretiyor bu ibare doğru değil. SANR üretici olarak gözüküyor. bilgim dahilinde seasonic, fsp, high power dışında üretip satan firma yok.

Son düzenleme:
dediğin listelere göz attım. Cratos daha iyi bir konumda fakat üretici bakımından aynılar fiyat farkı da pek yok 1000w üstü modellerde benim ihtiyacım olan 750w bunlar bana paşalar gibi yetecek ürünler. Emin olamıyorum.
tier liste göre 1000w almak daha mantıklı gibi yükseltme yapacaksanız. bütçeye göre tabii ki

tier liste göre 1000w almak daha mantıklı gibi yükseltme yapacaksanız. bütçeye göre tabii ki
Elimde önceki psudan kalan para var 5.5k fakat 6k da zorlanmam. İşime 750w yetiyor ama fiyat bandı bunları karşılayınca çok kararsız kaldım. Enermax mı? cratos mu? diye. Önceki psu MSI MAG A750GL Gen5 750 W Power Supply atx 3.1 5.1 olandı fanı ses yapıyor diye yolladım bana düz 3.0 olanı yolladılar tüketici hakları icra süreci 7 ay sonunda 5.500 tl yi aldım şimdi de ne alsam ne etsem diye cebelleşiyorum.

enermax direk kendi mi üretiyor bu ibare doğru değil. SANR üretici olarak gözüküyor. bilgim dahilinde seasonic, fsp, high power dışında üretip satan firma yok.
sanr üretici ne demek bilmiyorum YZ ye sorunca böyle dedi
1751912842992.webp

Geri