rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Yani 7 Haziran'da sorunu yok diye şu an olmuyacak diye bir şey yok.Yani?
Okuma yazma hızı , sağlık düşmesi gibi sorunları mevcut.
Yani 7 Haziran'da sorunu yok diye şu an olmuyacak diye bir şey yok.Yani?
Bu nasıl bir bakış açısı ya, en iyisi şöyle yazmak lazım.Yani 7 Haziran'da sorunu yok diye şu an olmuyacak diye bir şey yok.
Okuma yazma hızı , sağlık düşmesi gibi sorunları mevcut.
Nasıl nasıl bir bakış açısın?Bu nasıl bir bakış açısı ya, en iyisi şöyle yazmak lazım.
Tamam hocam haklısınız sorunlu almayalım.
lafla olmuyor sorunlu olduğu nasıl ortaya çıktı noldu da 5-6 ayda her şey değişti. Kanıtlar?Nasıl nasıl bir bakış açısın?
Sen iyi misin dostum?
7 Haziran'da sorunu yoktu.
Fakat sonradan sorunlu olduğu ortaya çıktı. Bunu anlamak zor bir şey değil.
Attım ya.lafla olmuyor sorunlu olduğu nasıl ortaya çıktı noldu da 5-6 ayda her şey değişti. Kanıtlar?
Aman Allah'ım kerem koymadı o zaman almayalım.Fark ettiysen Kerem burada A400'ü koymamış.
Koymamasının sebebi zaten sorunlu olması.Aman Allah'ım kerem koymadı o zaman almayalım.
Hİçbir kronik sorunlu ssd listesinde bulunmayan. %90 kullanıcaların memnun olduğu bir ssd. Kerem beyin önerileri arasında olup olmaması beni ilgilendirmez.Attım ya.
o zaman ben de değilim değil mi? Sorunlu bir ssd önermem ve bu da sorunlu bir ssd değil.Koymamasının sebebi zaten sorunlu olması.
Buradaki kimse sorunlu bir SSD önerecek kişiler değil.
Kanıtlar mısın?o zaman ben de değilim değil mi? Sorunlu bir ssd önermem ve bu da sorunlu bir ssd değil.
Attığın linkler 7 Haziran ve 1 Ağustos tarihlerine ait.
evet, haklısın sorunlu kimse a400 almasın tamam mı? Yeter uzatma bildirim kutumu boşa meşgul ediyorsun ne atmamı bekliyorsun daha.Attığın linkler 7 Haziran ve 1 Ağustos tarihlerine ait.
Bana güncel bir kanıt sunar mısın?
Güncel bir kaynak atarsan kabulleneceğim.evet, haklısın sorunlu kimse a400 almasın tamam mı? Yeter uzatma bildirim kutumu boşa meşgul ediyorsun ne atmamı bekliyorsun daha.