Çoklu Konu, Spam
https://www.incehesap.com/winorwin-v2-hazir-sistem-fiyati-37035/ beyler sistem bu alınır mı? sizce alınmazsa neden alınmaz?
knk daha ucuzunu sorcamda 2. el diceksiniz şimdidem diyim 2. el almicampahalı
Attığımı alabilirsiniz.knk daha ucuzunu sorcamda 2. el diceksiniz şimdidem diyim 2. el almicam
apu sistem istemiyorum knkİşlemci çok eski.
Crystal 8A APU - Game Garaj
Crystal 8A APU, Son nesil AMD APU işlemcili ve DDR5 RAM seçenekleriyle Crystal 8A APU hazır sistem, masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Ryzen 5 3600 2019 yılında çıktı artık eskidi.apu sistem istemiyorum knk
tek sıkıntı 5 3600 olsa keşke 3050 çok rezil bir kart bu fiyataRyzen 5 3600 2019 yılında çıktı artık eskidi.
knk o zaman ver 4k daha alayım hemen başka bir şey bütce sınırlı keyfime alamıyorumRyzen 5 3600 2019 yılında çıktı artık eskidi.
dinliyorum knk söyle aynı fiyata güzel bir sistem bekliyorumtek sıkıntı 5 3600 olsa keşke 3050 çok rezil bir kart bu fiyata
APU sistemler düşündüğünüz kadar kötü değil, hatta 3600 işlemci 3 kat daha düşük kalır.knk o zaman ver 4k daha alayım hemen başka bir şey bütce sınırlı keyfime alamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
dinliyorum knk söyle aynı fiyata güzel bir sistem bekliyorum
ya bilmiyorum ama apu alasım gelmiyo belki apu alıp sonradan bi ekran kartı alırım onu düşünüyorumAPU sistemler düşündüğünüz kadar kötü değil, hatta 3600 işlemci 3 kat daha düşük kalır.
APU alacaksanız ramleri 2x16 gb alın ekran kartı vram olarak ramlerden alıyor.ya bilmiyorum ama apu alasım gelmiyo belki apu alıp sonradan bi ekran kartı alırım onu düşünüyorum