Çakma airpods değil xiaomi markasının kablosuz kulaklığına verdiği marka garanti süresi var yazdığım gibi 5 aylık bir kulaklık.S/N'dan sorgulasam mı garantiye vermeden sizce ? nereden sorgulayabilirimairdots?
he çakma airpods
bence garantiye yolla süre falan bitmişse aklıma başka bişe gelmedi
içinde yazıyor diye biliyorum kulaklığın pedini çıkarıp bakman lazım çok küçük bir yazıGarantiye yollamayı düşünüyorum nasıl orjinal olup olmadığını doğrulayabilirim.Videolardan baktım biraz videolara göre orjinal fakat seri numarasını nasıl sorgulatabilirim.
sitesinden baksana biImei zaten yazıyor kutuda fakat nereye sorgulatacağım
bilmiyorum hocam ozamanSitesinde sadece telefon yapılıyor
İçine baktım evet kod yazıyor zaten videolara baktım fake vs orginal felan orjinal Imei bakmamın anlamı yok gibibilmiyorum hocam ozaman
benimkini biz içinde kod olmayınca farketmiştik çakma olduğunu
kod yazıyosa yüzde 90 ihtimal orjinaldir hocamİçine baktım evet kod yazıyor zaten videolara baktım fake vs orginal felan orjinal Imei bakmamın anlamı yok gibi
Servise yollama ücreti alınmayacaktır büyük ihtimalle çünkü garanti servisleri almıyor samsungda felan öyle en azından yarın aradığımda soracağım zaten zaten kargo ücreti felan derlerse son xiaomi ürünüm olur.kod yazıyosa yüzde 90 ihtimal orjinaldir hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir de hocam çok takma yani servise yollama ücreti tekrar servis ücreti tekrar kargo ücreti derken 100 TL ye yakın para gidicek
iyisi mi sen yenisini al bence