Neler Yeni

5 EYLÜL 2022 Paparaya Ne Oldu? ( 21.00'da Geldi)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
1 saat önce bir siteden kahve siparişi verdim. 3D güvenlikten geçtikten sonra websitesi ödeme sayfasına yönlendirdi. Kontrol etmek için Papara mobile baktığımda para düşmüştü. (Çok zor giriş yaptım. Şu anda tekrar giremiyorum dekontu almak için) Paparaya ne oldu bilen var mı?

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya
1 saat önce bir siteden kahve siparişi verdim. 3D güvenlikten geçtikten sonra websitesi ödeme sayfasına yönlendirdi. Kontrol etmek için Papara mobile baktığımda para düşmüştü. (Çok zor giriş yaptım. Şu anda tekrar giremiyorum dekontu almak için) Paparaya ne oldu bilen var mı?
Şuan sistem çökmüş durumda, ben ve birkaç arkadaşım daha kimse giremiyor

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan sistem çökmüş durumda, ben ve birkaç arkadaşım daha kimse giremiyor
Başka karttan sipariş versem, paparadan düşen para sipariş geçilmeden hesabıma geri gelir mi?

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
çöküşşş

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
Bende zarzor girdim, 17den beri böyle benim bildiğim. Sigorta özelliği gelmiş onun üzerinde öalışıyorlar galiba
Ama bir çok kişiyi mağdur ettiler. Açıkcası bendeki imajını çizdi biraz. Bunu nasıl düzeltmeyi planlıyorlar acaba.

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
Papara hayata geri döndü, para hesabımdan çıktı ama sipariş oluşmadı. Yarın sabah erkenden okula gitmek durumundayım. Akşam saatine kalacak, kargo diğer güne sarkacak vs vs. Benim kıytırık kahvem için bile durum böyle umarım daha büyük hacimli işlem yapan birisi mağdur olmamıştır.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Kaan
bende sabah bozuktu şuan düzelmiş

• Beğen
Reaksiyonlar: DMNS

quik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Enes
Uygulama vesaire calisiyor su an fakat 2 saat once yaptigim havale hala hesabima ulasmamis, bekliyoruz bakalim.

• Beğen

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
Son Güncelleme : Papara hesabıma para az önce iade edildi. (İptal olarak görünmekte.)

Az biraz sakin

80+ Bronze
Valla hocam ne oldu bilmem ama o sırada marketten dondurma alışverişi yapmıştım kartla ödemeye çalıştım kart kabul edilmedi dedi içinde de para fazlasıyla vardı aslında ortam müsait olmadığı için nakit verdim sonrasında siteye girmek istedim giremedim az önce girdim para çekilmişti anlamadım gitti destek açıcam birazdan

• Beğen

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
Valla hocam ne oldu bilmem ama o sırada marketten dondurma alışverişi yapmıştım kartla ödemeye çalıştım kart kabul edilmedi dedi içinde de para fazlasıyla vardı aslında ortam müsait olmadığı için nakit verdim sonrasında siteye girmek istedim giremedim az önce girdim para çekilmişti anlamadım gitti destek açıcam birazdan
Paparanın başına bu olanlardan dolayı bir şey gelebilir.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom