5 Ghz VDSL Modem Önerisi

Reaksiyon skoru
182
Bütçe
1800
Başlıkta belirttiğim gibi 5 Ghz destekleyen dual band modem alacağım. Şuanda Superonline 50 Mbps internetim var. Superonlinenin verdiği modem eski ve 5 Ghz desteklemiyor. 2.4 Ghz'de telefonda bluetooth açıkken internet hızında sorunlar yaşıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Tp-Link vr300 modelini kullanmaktayım memnunum
5 ghz destekli 75 mbit alıyorum hız testinde

Tp-Link vr300 modelini kullanmaktayım memnunum
5 ghz destekli 75 mbit alıyorum hız testinde
Çekim alanı nasıl? Hepsiburada'da olumsuz yorum yazanların neredeyse hepsi yakın mesafelerde bile çekim sorun olduğunu yazmış. 5 Ghz'de mesafe değişikliğine göre hız düşüşü yaşıyor musunuz?

Modemi 2 farklı odada kullandım kendi odamda kullandığımda çekim kalitesi düşüyor ama salonda kullandığımda evin her köşesinden tam verim alabiliyorum. Bilgisayarda ise kesintisiz bağlantı alıyorum ping vs sorunlarım olmuyor

Başlıkta belirttiğim gibi 5 Ghz destekleyen dual band modem alacağım. Şuanda Superonline 50 Mbps internetim var. Superonlinenin verdiği modem eski ve 5 Ghz desteklemiyor. 2.4 Ghz'de telefonda bluetooth açıkken internet hızında sorunlar yaşıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Bütçe nedir?

Konuda yazıyor.
Kusura bakma en başta kaldığı için gözden kaçtı mobilden bakarken. Zaten çok efektif bir kullanımda değil bence bu forumda bu.
Sorunca da nazikçe tekrar belirtebilirdiniz konu sahibi olarak.
Carrier DSL 1450TL nakit ödemede. Düşünürseniz ulaşabilirsiniz.
İyi çalışmalar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,922
Üyeler
174,462
Son üye
runxe
Geri