Neler Yeni

5 yıl sonra ekranda ölü piksel

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
evet arkadaşlar foto atamıyorum ne yazıkkı telefonum yok ama ölü piksel olduguna %100 eminim malum silince geçmiyor ölü pisel testindede siyah dışında her renkte belli oluyor bide sağ ve solunda hafif grimsi çizgiler var pc deil laptop modelini biliyorum ama özel bi numarası varsa bilmiyorum pc nin etiketinde yazan ismi

Dell İnspiron 15 3000 series
İ5 5200U
intel hd graphics 5500
geforce 920m
4gb 1600mhz ram

sizden isteğim bana sakarya içinde ikinci el bu laptopa uyucak mümkünse mat parlama yapmıyan bir ekran bulmanız

bütçe:250/300 tl

ya ne gerek var 1 tane için diyen arkadaşlar ben tilt oluyorum böyle şeylere

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
evet arkadaşlar foto atamıyorum ne yazıkkı telefonum yok ama ölü piksel olduguna %100 eminim malum silince geçmiyor ölü pisel testindede siyah dışında her renkte belli oluyor bide sağ ve solunda hafif grimsi çizgiler var PC deil laptop modelini biliyorum ama özel bi numarası varsa bilmiyorum PC nin etiketinde yazan ismi

Dell İnspiron 15 3000 series
İ5 5200U
intel hd graphics 5500
geforce 920m
4gb 1600mhz ram

sizden isteğim bana sakarya içinde ikinci el bu laptopa uyucak mümkünse mat parlama yapmıyan bir ekran bulmanız

bütçe:250/300 TL

ya ne gerek var 1 tane için diyen arkadaşlar ben tilt oluyorum böyle şeylere

Hocam bende phılıps'in monitörü var sabıka kaydında bir bıçak izi kılcal izler ve mönitör yukarı aşağıya indirmesi kırık ve monitör'de ölü pixel testi yaptım bir şey görmedim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende phılıps'in monitörü var sabıka kaydında bir bıçak izi kılcal izler ve mönitör yukarı aşağıya indirmesi kırık ve monitör'de ölü pixel testi yaptım bir şey görmedim :D

He bide monitör 6-7 yıllık

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

valla bende var %100 de eminim ve şuan kendisine bakıp bakıp tilt oluyorum

şans işte

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
valla bende var %100 de eminim ve şuan kendisine bakıp bakıp tilt oluyorum

Ama sağlam bir monitör döneminin iyilerindendi ama iş görüyor mu evey görüyor hayla'da cayır cayır çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,384
Üyeler
164,134
Son üye
ChavoYolda
Top Bottom