50.000TL sistem önerisi

trenboloneren

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,137
Hazır sistem veya toplama farketmez bütçeye klavye monitör kulaklık mouse vs dahil
Kullanım olarak oyun ama aşırı ağır oyunla işim yok valorant cs gibi oyunlar oynarım daha çok bide denk gelirse hoşuma giden hikaye oyunları vs önerilerinizi bekliyorum

geri kalan bütçeylede ekipmanları dizersin
Hocam dalga geçtin heralde 50k bütçe kalan bütçeye ekipman demiştim kalan bütçe 3500 lira o paraya nasıl monitör kulaklık klavye mouse alınıyor

biraz esnetebilirsin diye düşünmüştüm kusura bakma hocam
Post automatically merged:

işlemci soğutucuyu 120 mm yaparsın kafana göre geri kalan bütçe herhalde böyle yeterli olur diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Hazır sistem veya toplama farketmez bütçeye klavye monitör kulaklık mouse vs dahil
Kullanım olarak oyun ama aşırı ağır oyunla işim yok valorant cs gibi oyunlar oynarım daha çok bide denk gelirse hoşuma giden hikaye oyunları vs önerilerinizi bekliyorum
Hepsi dahil 0 5000 serisi zor biraz 2. El sitelerine yönelin derim yada fiyatta esneklik yapilacak

kral akko fun 60 pro ve atk a9 mouse bu ikisini alabilirsiin toplam 3.5k yapıyor 1.5 k ya kulaklık alırsın

Hepsi dahil 0 5000 serisi zor biraz 2. El sitelerine yönelin derim yada fiyatta esneklik yapilacak
İkinci el bakamam ki yani yapacağım iş belli 5000 serisi bir kartı geç nerdeyse 10 senelik gtx 1650 1660 bile istediğim işler için uygun durumda şuan sıfır olsun bütçede ki en fp olsun

50k ya saydıkların 0 çok zor

Geri