50-55K Civarı Sistem Önerisi

Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar elimdeki sistemi 25-30K civarına satıp üstüne 25-30K daha ekleyip güzel bir sistem dizmeyi düşünüyorum,hem performansı güzel olsun hemde dışarıdan bakınca güzel bir görüntüsü olsun istiyorum.Bu bütçede nasıl bir sistem toplanabilir?

7500f 9070xt ya da 5070 sistem olabilir b650 anakart 2x16 ram çözersin

7500f 9070xt ya da 5070 sistem olabilir b650 anakart 2x16 ram çözersin
Hocam bende öyle düşünüyorum fakat 5070 superi mi beklemeliyim yoksa 9070xt mi alayım kararsız kaldım,tek tek toplama parça uyumu konusundada bilgi sahibi değilim

5070s 5070den ucuz olmaz zaten ben olsam 9070xt alırdım parça konusu da zor değil temel olarak am5 işlemci için am5 anakart tercih ediyorsun ramler de ddr5 am5 olanlardan alıyorsun ssd zaten her kartta aynı kasa psu soğutma da bütçene göre önceden açılmış konulara bakıp alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben de şahsen bu yaz ilk defa kasa dizdim tek başıma video izleyerek bile yapılabiliyor arada kaldığın konularda buraya da konu açabilirsin zaten atıyorum 6k bütçede hangi anakart almalıyım tarzı ya da bu kasada bu anakart olur mu diye

5070s 5070den ucuz olmaz zaten ben olsam 9070xt alırdım parça konusu da zor değil temel olarak am5 işlemci için am5 anakart tercih ediyorsun ramler de ddr5 am5 olanlardan alıyorsun ssd zaten her kartta aynı kasa psu soğutma da bütçene göre önceden açılmış konulara bakıp alabilirsin
Hocam o konuda cahil değilim forumda bu işlerden çok iyi anlayan elemanlar var o yüzden sordum,5070s'yi fiyat için değil performansı için bekliyorum zaten f/p olarak daha iyi olursa diye

ben de şahsen bu yaz ilk defa kasa dizdim tek başıma video izleyerek bile yapılabiliyor arada kaldığın konularda buraya da konu açabilirsin zaten atıyorum 6k bütçede hangi anakart almalıyım tarzı ya da bu kasada bu anakart olur mu diye
Hocam yardımınız için teşekkür ederim dediğim gibi forumda bu işlerden çok iyi anlayan elemanlar var

Arkadaşlar elimdeki sistemi 25-30K civarına satıp üstüne 25-30K daha ekleyip güzel bir sistem dizmeyi düşünüyorum,hem performansı güzel olsun hemde dışarıdan bakınca güzel bir görüntüsü olsun istiyorum.Bu bütçede nasıl bir sistem toplanabilir?
Satana kadar biraz zaman geçecek zaten. Kasım ayı indirimlerinde sistem düşürün. Yine konu açıp beni etiketlersiniz.

Geri