50 BİN TL ARALIĞINDA BİLGİSAYAR TOPLAMA

Biraz daha sabrederseniz yeni seri gelecek (işlemci), onunla birlikte toplarsınız.

Çok kötü bu bütçeye.

Onu beklemeden bir önerin olsa ne olurdu arda link şeklinde veya sen nasıl uygun görürsen yardım edersen çok sevinirim biraz acelem varda
Dostum, Anakart ve işlemci dışındaki parçaları alabilirsin. O ikisini en sona bırak.
Ekran kartında da yeni seri gelecek ama anladığım kadarıyla senin acelen var. Onu es geçiyorum o zaman.
Sisteminde neye önem veriyorsun?
Tek derdin performans mı yoksa, görünüşü güzel olsun performansdan az da olsa ödün veririm mi?
Oyun mu oynayacaksan Render mı yapacaksın?

Yeni gelecek seri sadece DDR5 destekleyeceği için, raminin DDR5 olması lazım.
Bu Rami öneririm, bende bunu alacağım birkaç ay'a:
Biraz daha bütçeden kısayım dersen, onun biraz daha altı var:

Ssd'ye gelelim, bütçen yeterli olduğu için doğrudan 980 PRO öneriyorum, senin sistemdeki düz 980, DRAM'i yok. Bu daha iyi:
(Sık sık 2 bandında görmüştüm bu ssd'yi, şuan ki fiyatı tuzlu geldi, indirim bekleyebilirsin.)
Bende bunu kullanıyorum:

Kasaya gelelim, işte ilk sorduğum sorunun önemi burada başlıyor. Eğer görünüm bakımından güzel bir şey istiyorsan paraya kıyman lazım.
Ben Rog Helios + ML120 PRO RGB (4tane fan) alacağım. Ama dediğim gibi epey maaliyetli.
Sana Airflow önerebilirim:
(Stok kalmamış)
İlk dediğim kombinasyon:

Ekran kartı olarak yeni seri geleceğini söyledim ama beklemeye niyetin yoksa direkt 6900XT öneririm. Bunun Gaming gecelerinde çok sık 14K'ya düştüğünü gördüm.

Sıvı soğutma olarak, çok uyguna bulduğum için H150i Elite Capellix almıştım, sana bunları öneririm (Yeni gelecek seri önceki soğutmaları destekleyecek)
Benim aldığım model (2299₺'ye almıştım)

Güç kaynağı olarak 850W al minimum, 750'de kurtarabilir ama eşeği sağlam kazığa bağla. Ben 750 aldım, kurtarmazsa satmakla uğraşacağım.
Burda bir önerim yok, Psu'lara epeydir bakmıyorum.
Benim aldığım model: (güzel bir model ama pahalı, ben 1970₺'ye almıştım)

Son olarakta monitörden bahsedip kapatacağım.
Bu kadar yüksek maaliyetli bir sistem toplayıpta Fhd (Full HD 1920x1080) monitör almak olmaz. Sana Qhd (2K 2560x1440) öneri yapacağım.
Hâli hazırda kullandığım MAG274QRF'yi sende alabilirsin. Çok güzel bir monitör ve bu bütçelerde herkese öneriyorum. @joker♤ onun QD'li modelini kullanıyordu eskiden. Bendeki düz modeli.
QD'li olan bir tık daha iyi. Eleştireceğim tek kısmı HDR'sinin pek iyi olmaması.
@joker♤ 'inki:

Arada uçurum var kesinlikle QD'li olanı önermem. Umarım aklında bir şeyler oluşmuştur.

Dostum, Anakart ve işlemci dışındaki parçaları alabilirsin. O ikisini en sona bırak.
Ekran kartında da yeni seri gelecek ama anladığım kadarıyla senin acelen var. Onu es geçiyorum o zaman.
Sisteminde neye önem veriyorsun?
Tek derdin performans mı yoksa, görünüşü güzel olsun performansdan az da olsa ödün veririm mi?
Oyun mu oynayacaksan Render mı yapacaksın?

Yeni gelecek seri sadece DDR5 destekleyeceği için, raminin DDR5 olması lazım.
Bu Rami öneririm, bende bunu alacağım birkaç ay'a:
Biraz daha bütçeden kısayım dersen, onun biraz daha altı var:

Ssd'ye gelelim, bütçen yeterli olduğu için doğrudan 980 PRO öneriyorum, senin sistemdeki düz 980, DRAM'i yok. Bu daha iyi:
(Sık sık 2 bandında görmüştüm bu ssd'yi, şuan ki fiyatı tuzlu geldi, indirim bekleyebilirsin.)
Bende bunu kullanıyorum:

Kasaya gelelim, işte ilk sorduğum sorunun önemi burada başlıyor. Eğer görünüm bakımından güzel bir şey istiyorsan paraya kıyman lazım.
Ben Rog Helios + ML120 PRO RGB (4tane fan) alacağım. Ama dediğim gibi epey maaliyetli.
Sana Airflow önerebilirim:
(Stok kalmamış)
İlk dediğim kombinasyon:

Ekran kartı olarak yeni seri geleceğini söyledim ama beklemeye niyetin yoksa direkt 6900XT öneririm. Bunun Gaming gecelerinde çok sık 14K'ya düştüğünü gördüm.

Sıvı soğutma olarak, çok uyguna bulduğum için H150i Elite Capellix almıştım, sana bunları öneririm (Yeni gelecek seri önceki soğutmaları destekleyecek)
Benim aldığım model (2299₺'ye almıştım)

Güç kaynağı olarak 850W al minimum, 750'de kurtarabilir ama eşeği sağlam kazığa bağla. Ben 750 aldım, kurtarmazsa satmakla uğraşacağım.
Burda bir önerim yok, Psu'lara epeydir bakmıyorum.
Benim aldığım model: (güzel bir model ama pahalı, ben 1970₺'ye almıştım)

Son olarakta monitörden bahsedip kapatacağım.
Bu kadar yüksek maaliyetli bir sistem toplayıpta Fhd (Full HD 1920x1080) monitör almak olmaz. Sana Qhd (2K 2560x1440) öneri yapacağım.
Hâli hazırda kullandığım MAG274QRF'yi sende alabilirsin. Çok güzel bir monitör ve bu bütçelerde herkese öneriyorum. @joker♤ onun QD'li modelini kullanıyordu eskiden. Bendeki düz modeli.
QD'li olan bir tık daha iyi. Eleştireceğim tek kısmı HDR'sinin pek iyi olmaması.
@joker♤ 'inki:

Arada uçurum var kesinlikle QD'li olanı önermem. Umarım aklında bir şeyler oluşmuştur.
Çok teşekkürler görünüşü hiç umursamıyorum performans daha önemli

Çok teşekkürler görünüşü hiç umursamıyorum performans daha önemli
Görünüş umrunda değilse attığım ikinci soğutmanın düz versiyonunu alabilirsin.
Attığım ramlerin de RGB'siz versiyonu var. Ona bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,494
Üyeler
185,113
Son üye
azemkardeş
Geri