50 cc motorumla part time kuryelik

mrhn

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar, benim 50cc (80cc dönüşüm) motorum var daha yeni aldım ve her şeyini en iyisi ile değiştirdim. Biraz daha dayanıklı olduğunu düşünüyorum. Benim sorum şu ben istediğim saatlerde mesela günde 5-6 saat çalışmak istiyorum. Ya da istediğim zaman çalışmamak istiyorum. uygulamayı açınca işe başlayayım kapatınca sorun olmasın yani kafam rahat çalışmak istiyorum. Günde 10-20 paket arası atsam bana yeter cebime günde 600-700 lira girse okeyim. Askere gideceğim onun için bu tarz bir part time iş arıyorum. trendyol go ya da yemeksepeti bunlarda böyle bir sistem var mı acaba. Bilen birisi ya da çalışan birisi var mıdır? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Teşekkürler

50cc ile ufak bölgede az trafikli bi yerde yapılabilir gibi yoksa trafikte kazada üzebilir bu motor.Büyük programlarda degilde bölgesel programlarda var diye biliyorum vigo mesela acıp kapatabiliyordun istedigin saatlerde birde 700tlden calıssan asgari ücret ediyor zaten bu arada.

samsun da yaşıyorum burda motorun beni çok yoracağını zannetmiyorum. Benim isteğim boş durmayayım çok çalışmayayım hem gezebilim hem de para olsun cebimde 5-6 saat çalışayım asgari ücrete okeyim zaten çok para da gözüm yok sadece rahat çalışmak istiyorum. Önceden kuryelik yaptım bir restoranın kuryeliğini deneyimim var yani asgariden az kazansam da olur benim sorum rahat çalışma için samsun çalışan biri varsa bana daha çok yardımcı olur o zaman bölgeselse dediğin

samsun da yaşıyorum burda motorun beni çok yoracağını zannetmiyorum. Benim isteğim boş durmayayım çok çalışmayayım hem gezebilim hem de para olsun cebimde 5-6 saat çalışayım asgari ücrete okeyim zaten çok para da gözüm yok sadece rahat çalışmak istiyorum. Önceden kuryelik yaptım bir restoranın kuryeliğini deneyimim var yani asgariden az kazansam da olur benim sorum rahat çalışma için samsun çalışan biri varsa bana daha çok yardımcı olur o zaman bölgeselse dediğin
Hocam bulabildiniz mi? Tam ben konu açacaktım tam aradığımı yazmışsınız.
Getirisi çok önemli değil üç beş bi şey verse ama istediğim saatlerde çalışsam şahane olur öyle bi olay varsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,263
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri