Neler Yeni

Yardım 50 k ya laptop almak mantıklımı ???

areyou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Hakan Pekmez
50 k ya laptop almak mantıklımı yoksa parayı çöpe mi atmış oluruz

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Şahsen ne alacağına göre durum değişir. Ben işlerim için 32 binlik acer aldım dün geldi. Teknoloji günden güne gelişen bir şey seni 3-4 yıl götürecek bir laptop al. O süre zarfında yeni teknolojiler ekran kartı vb. çıkacağı için 3-4 sene sonra yine değiştirirsin. Ben hep bu kafadayım. Ama alınır mı diyorsan alınır sana kalmış bir durum. Bende herşeyin son serisi olsun takıntısı yok. 4060 i7 işlemcili orta seviye bir laptop işimi görüyor fazlasına gerek duymam.

Golf 4 R32

80+ Silver

areyou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Hakan Pekmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şahsen ne alacağına göre durum değişir. Ben işlerim için 32 binlik acer aldım dün geldi. Teknoloji günden güne gelişen bir şey seni 3-4 yıl götürecek bir laptop al. O süre zarfında yeni teknolojiler ekran kartı vb. çıkacağı için 3-4 sene sonra yine değiştirirsin. Ben hep bu kafadayım. Ama alınır mı diyorsan alınır sana kalmış bir durum. Bende herşeyin son serisi olsun takıntısı yok. 4060 i7 işlemcili orta seviye bir laptop işimi görüyor fazlasına gerek duymam.
evet haklısınız ben hani laptop için değer mi onu sormak istemiştim hangi laptopu aldınız acaba yada önere bileceğiniz bir model varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Masaüstü almak sana sıkıntı yapmayacaksa masaüstü al. Mesela benim şu an odamda kasa koyacak yerim yok yere bile koyamam bilgisayar alacak olsam mecbur laptop alırım. Laptop almak parayı çöpe atmak değildir. 50k bütçeye laptop önerim: https://www.trendyol.com/hp/victus-...4_za1u3cm&adjust_campaign=epey_urun_listeleme
masaüstü var ama dışarda da kullana bilmek için laptop istiyorum 50 k değer mi onu merak ettim tavsiye için teşekkürler

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
evet haklısınız ben hani laptop için değer mi onu sormak istemiştim hangi laptopu aldınız acaba yada önere bileceğiniz bir model varmı
Acer Nitro 5 aldım. 32-33 bin civarında alınabilecek en iyi model. İşlemci limiti kaldırılabiliyor. Ekran kartı 140w destekli. Yani içindeki parçaları limit olmadan tam performansla kullanabiliyorsunuz.
Ben bu modeli aldım. Kendim 8 gb ram takviyesi yapacağım. Dilersen şu modele de bakabilirsin.

Top Bottom