Neler Yeni

50 mbps paketimden 40 43 arası alıyorum

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
İlker Palalı
merhaba arkadaşlar 35 mbps paketimden buna geçtim 35 mbps kullanırken testlerde 30 33 arası çıkıyordu 50 mbps geçince teslerde 40 43 arası alıyorum sizce normal mi ?

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Normal gibi yine de müşteri hizmetlerini arayabilirsin.

q(@__@)p

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
@me
Allah bereket versin daha ne istiyon, 0.5 download 0.1 upload ile hayatta kalmaya çalışanlar var. Alt yapını sorgula, alabileceğin max hızı görürsün.

Yaşadığın şehirden yaşadığın evin altyapısından modeminden ya da farklı sebeplerden 2-3 mpbs daha düşük olması normal ancak 8-10 mbps bana fazla düşük geldi bence internet sağlayıcınla bir görüşmelisin.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Şuradan sorgulama yapıp atar mısın?

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Genelde pakette iddia edilen hızı alamazsın ama yinede müşteri hizmetlerini ara.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Süleyman Kara
merhaba arkadaşlar 35 mbps paketimden buna geçtim 35 mbps kullanırken testlerde 30 33 arası çıkıyordu 50 mbps geçince teslerde 40 43 arası alıyorum sizce normal mi ?
Tabii ki normal. Türkiye'de bu hızı alıyorsan şükretmelisin.

Edit: Konu hakkında pel bilgim yok ama eğer kablosuzdan bu hızları alıyorsan modem ayarlarından farklı kanal denemeleri yap. Wifi Analizer diye bir program vardı sanırım Microsoft Store'da. Onla tarama yapıp en uygun kanalı bulabilirsin. Wifide gerçekten hızlanma sağlıyor. Paketim 35ti 27 alıyorudum. Bunun sayesinde 33-34e çıktım.

Son düzenleme:

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ben TT 50mbps vdsl kullanıyorum 48 down alıyorum, vdsl ise sizinki biraz normal

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
İlker Palalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben TT 50mbps vdsl kullanıyorum 48 down alıyorum, vdsl ise sizinki biraz normal
vdsl benimki altyapı 73 e kadar destekliyor dendi zaten 50'nin tamamını alamayacağımı biliyorum ama 35 de 2 3 mb düşükken buda 7 8 mb düşük olunca ondan sormak istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuradan sorgulama yapıp atar mısın?
iş yerindeyim akşam bakacağım teşekkürler

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
vdsl benimki altyapı 73 e kadar destekliyor dendi zaten 50'nin tamamını alamayacağımı biliyorum ama 35 de 2 3 mb düşükken buda 7 8 mb düşük olunca ondan sormak istedim
vdsl de bu durumlar olabiliyor, genelde altyapı kalitesine bağlı

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
İlker Palalı
Allah bereket versin daha ne istiyon, 0.5 download 0.1 upload ile hayatta kalmaya çalışanlar var. Alt yapını sorgula, alabileceğin max hızı görürsün.
kardeşim bu nasıl bir cevap allah aşkına bende zamanında o hızlarda sürünüyordum para vermişim bu hıza geçmişim bu benim sorunum değil 0,5 download alanlar sanki ben internet sağlayıcısıyım gibi tavır sergiliyorsun para veriyorum ve verdiğim paranın karşılığını istiyorum burada tepki koyman gereken kişi ben miyim sence ?

vdsl de bu durumlar olabiliyor, genelde altyapı kalitesine bağlı
teşekkürler sence arayıp söylesem herhangi bir yardımları dokunur mu peki uğraştığıma değer mi ?

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
kardeşim bu nasıl bir cevap allah aşkına bende zamanında o hızlarda sürünüyordum para vermişim bu hıza geçmişim bu benim sorunum değil 0,5 download alanlar sanki ben internet sağlayıcısıyım gibi tavır sergiliyorsun para veriyorum ve verdiğim paranın karşılığını istiyorum burada tepki koyman gereken kişi ben miyim sence ?

teşekkürler sence arayıp söylesem herhangi bir yardımları dokunur mu peki uğraştığıma değer mi ?
Çok bir şey değişeceğini sanmam, uygun vakitte arayıp denemenizi tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,093
Üyeler
161,949
Son üye
gokberk1217
Top Bottom