- Konu Sahibi Konu Sahibi
sızıntı yapıyormu ekran kartına flan akıyormuydu sizinki bende öyle bi sorun yok şuan ?MX4 1 haftada buhar olur.
sızıntı yapıyormu ekran kartına flan akıyormuydu sizinki bende öyle bi sorun yok şuan ?MX4 1 haftada buhar olur.
Kuruyup yok olduğu için akacak pek bir şey kalmıyor. Tabi az süreceksin zaten. Çok sürünce dışa taşma olur. Ama taşsa da sorun olmaz yalıtkan olduğu için.şuan xeon 3430 gtx 750 sistemimde darboğaz var ekran kartını en fazla %70 55 derece gördüm fazla ısınmıyor. ama işlemcim ısınıyor https://www.hepsiburada.com/powermaster-pwr-511-gri-termal-macun-1g-1-93w-m-k-pm-HB00001AEIBK bunu işlemcime sürmüştüm 3 ayda yok oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu sızıntı yapmıyormui ne bilyim rame ekran kartına flan akmıyor demi
Fazlalık illaki kenara taşıyor ama bu sorun değil. Asıl sorun işlemcinin üzerindekinin buhar olması.sızıntı yapıyormu ekran kartına flan akıyormuydu sizinki bende öyle bi sorun yok şuan ?
bende buharlaşacığını samıyorum 3.0 ghz de stok fan kullanıyorum ama mx4 alıcak bütçe yok şuan 25 tl ye aldıgım termal macun iyi soğutmuştu sıcaklık değerleri oyunda 65 dereceydi ama hemen yok oldu işte.Kuruyup yok olduğu için akacak pek bir şey kalmıyor. Tabi az süreceksin zaten. Çok sürünce dışa taşma olur. Ama taşsa da sorun olmaz yalıtkan olduğu için.
Ben şu an alacak olsam MX4 yerine gider o 50TL olanı alırım. MX4 1 haftada yok oluyor bir anlamı olmuyor. Diğeri de 1 haftada yok olsa bile en azından gramı fazla. En kötü ihtimal bu yüzden alırım.bende buharlaşacığını samıyorum 3.0 ghz de stok fan kullanıyorum ama mx4 alıcak bütçe yok şuan 25 TL ye aldıgım termal macun iyi soğutmuştu sıcaklık değerleri oyunda 65 dereceydi ama hemen yok oldu işte.