Ahmet Öztürk
80+ Bronze
Bunu öneririm renk olarak da çok seçeneği var. 3 yıl boyunca kullandım çok güzel kalem ama şuan gövdesi kırıldı. Ama sağlam ve rahat kalemdir.
Rotring Tikky Tercih edebilirsin o haldeRotring 500 almayı düşündüm ama 100 TL olunca baya bir soğudum şimdi bunu aileme söylesem baya azarlarlar ne gerek var bu kadar paraya diye ben aslında 50 dende ucuz bir şey arıyordum
Kişiye bağlı biraz. D&R'de 8 TL'ye satılan kalemi uzun zamandır kullanıyorum sıkıntısı yok mesele.tek istediğim abuk subuk bozulmasın yeter
Sanırım ben kalemi kullanırken baya bir bastırıyorum çünkü kullandığım bütün kalemler durduk yere ucu kırılıp duruyorKişiye bağlı biraz. D&R'de 8 TL'ye satılan kalemi uzun zamandır kullanıyorum sıkıntısı yok mesele.
Yok ya ben kaç kere düşürdüm hiç bir şey olmadı kaleme taş gibi Tikky 2Rotring 300 olabilir. Tikky alma yere bir kere düştü mü ucu hemen bozuluyor düzeltmesi gerçekten zor.
Buda Rotring konuşuluyor Faber Castle neBunu öneririm renk olarak da çok seçeneği var. 3 yıl boyunca kullandım çok güzel kalem ama şuan gövdesi kırıldı. Ama sağlam ve rahat kalemdir.
Sanane kardeşim ben daha önce kullanmadığım kalemi niye önereyim?Buda Rotring konuşuluyor Faber Castle ne
Dünya'ya gelmiş nadide bir çiçek, ADAAMMM ADAAMMM!Bunun da ucu yamuluyor bi süre sonra düzeltmesi vs bela oluyor .
Bunu öneririm ,bunu kullanarak sınav kazandım ,Üni 2'deyim hala bozulmadı çok kalite kalem bana kalırsa .
Rotring 300 0.7 mm Versatil Uçlu Kalem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rotring 300 0.7 mm Versatil Uçlu Kalem fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Rotring 300 0.7 mm Versatil Uçlu Kalem özelliklerini incele, 338,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com